Activitats a Blanes els dies 13, 14 i 15 de setembre

Divendres 13 de setembre

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), Club de Jocs de Taula per a nens i nenes a partir de 7 anys, joves i adults, amb en David Quesada.

§  les 19 hores, a la Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2), inauguració de l’exposició La Casa Noucentista. Arquitectura Unifamiliar a Catalunya (1913-1932).

§ A les 22 hores, a la Pl. de la Verge Maria, i dins de la 10a. edició dels “Docus a la Fresca”, organitzats per l’Associació Cultural La Focal i el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Blanes, Projecció del documental Davant del mar, de Jaume Pujadas.

Dissabte 14 de setembre

§ A la Pl. dels Dies Feiners i organitzada pel Centre Excursionista de Blanes, Diada de Muntanya.
– De 9 a 13 hores, caminada popular pels racons de Blanes (9 km).
– De 10 a 14 i de 16 a 20 hores, parc d’inflables.
– A les 16,30 hores, xerrada i projecció del documental “Osseti del Sud”.
– A les 17 hores, xocolatada i pintacares.
– A les 17,30 hores, cicle de contes per als més menuts.
– A les 18,15 hores, taller de natura i vegetació de muntanya.
– A les 19 hores, presentació del llibre “3 nits de torb i 1 Cap d’Any”.
– A les 20,30 hores, sopar a la fresca.
– A les 22 hores, concert de The Bonet’s.
-A les 23 hores, concert d’Andreu Runo.
– A les 24 hores, fi de festa amb dj’s.

§ De 9,30 a 14,30 hores, al Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Blanes, ubicat a l’Escola SAFA, a l’Av. de l’Estació, 43, i organitzada pel Servei de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Blanes: Jornada de formació sobre diversitat sexual i de gènere.

§ De 10,15 a 21 hores, a lA Ciutat Esportiva de Blanes, organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet: Open Day Junior Preferent Femení de Bàsquet.

§ A les 19 hores, a la Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2), iinauguració de l’exposició col·lectiva Mediterrània (pintura, escultura, fotografia…).

§ A les 19 hores, a la banda nord de la Platja Central, i organitzat per l’Associació d’Hostaleria de Blanes i l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Blanes: Emplatja’t. Un sopar a la platja acompanyat de música i d’altres al·licients, que comptarà amb la col·laboració d’entitats culturals i juvenils locals.

Diumenge 15 de setembre

§ Al Pg. de Mar, a l’alçada del Banc dels Músics, i dins dels actes de celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat “Camina amb nosaltres”.
– De 9 a 12 hores, taller de pintura i retallables per a nens i nenes fins a 10 anys.
– De 9 a 10,30 i de 12 a 13 hores, passa la “ITB” a la teva bicicleta!
– A les 10,30 hores (amb inscripcions a partir de les 10 hores), amb recorregut de 10,1 km. per diversos carrers del poble i camins de la Tordera, i dins dels actes de celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat “Camina amb nosaltres”, Pedelada 2019.

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera., mercat d’articles de segona mà La Ganga.

§ De 10,15 a 21 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet: Open Day Junior Preferent Masculí de Bàsquet.

§ A les 19,30 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, audició de sardanes a càrrec de la Cobla Baix Empordà.