Activitats a Blanes els dies 9, 10 i 11 d’agost

Divendres 9 d’agost

§ A les 20,30 hores, al porxo de l’ermita del Vilar i organitzat per l’Obreria del Vilar.
Cantada d’havaneres a càrrec del grup Cabotatge.

§ A les 22 hores (amb accés al jardí a partir de les 20,30 hores), al jardí botànic Marimurtra, ubicat al Pg. de Carles Faust, 9, i dins de “Les Nits del Marimurtra”: Concert de Menaix a Trua, compost per Cris Juanico, Toni Xuclà i Juanjo Muñoz.

Dissabte 10 d’agost

§ Festes del barri de Mont-Ferrant, a la Pl. d’Agustí Vilaret
– De 17 a 19 hores, activitats per a la mainada.
– De 19 a 20 hores, festa de l’escuma i guerra de pistoles d’aigua.
– A les 21 hores, sopar a la fresca, concert de “Sin Límite Cober” i rifa.
– A les 24 hores, DJ Gonzi.

§ A les 19 hores, a la Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós, 2, i organitzat per l’Ajuntament de Blanes i l’AFIC Blanes, inauguració i de lliurament de premis de la 25a. edició del Concurs Fotogràfic de la Festa Major de Blanes.

§ A les 20,30 hores, a la parròquia Sta. Maria, ubicada a la Pl. de l’Església, s/núm., i amb la finalitat de recaptar fons per al projecte “Música para Salvar Vidas” i per a l’orfenat de Kireka a Uganda: Concert de gòspel a cappella a càrrec d’Aba Taano, amb taquilla inversa.

§ A les 21,30 hores, la Pl. dels Dies Feiners, com a acte de celebració de les festes del veïnat de Dintre Vila: Sopar popular amenitzat amb música, i rifa.

§ A les 22 hores, a l’Esplanada del Port, al costat de la Llotja, i organitzada per l’Associació de Veïns del Port: IV Cantada d’Havaneres amb l’actuació del grup Barca de Mitjana i cremat per a tothom.

Dimenge 11 d’agost

§ A les 19,30 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del Banc dels Músics, audició de sardanes a càrrec de la Cobla La Flama de Farners.