Activitats a Blanes els dies 7, 8 i 9 de juny

Divendres 7 de juny

§ De les 10 a les 11 hores, a la pista verda Q1 i Q3 de la Ciutat Esportiva de Blanes: Jornada Esportiva IES S’Agulla, organitzada per l’IES S’Agulla.

§ De les 10 a les 12 hores, al Passeig de la Mestrança, a l’alçada del monument del Frare (Davant Casa Saladrigas): Festa de Cloenda “Blanes canta al mar”, organitzada pel Departament d’Educació de l’Ajuntament.

§ A les 12 hores, repic de campanes des de les tres parròquies de Blanes i les ermites.
Actes de la commemoració dels 700 anys de la Parròquia Santa Maria de Blanes.

§ De les 18 a les 22 hores, a les pistes blaves i vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes:
III Torneig Costa Brava, organitzat pel Club Patí Blanes Atlètic.

§ A les 20.30 hores, a la Parròquia Santa Maria de Blanes: Concert de l’Escolania de Montserrat, acompanyada al piano per Vicenç Prunés i sota la direcció de Llorenç Castelló, com a acte central de commemoració dels 700 anys de la Parròquia Santa Maria de Blanes.

Dissabte 8 de juny

§ De les 9 a les 19.30 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: Torneig Freskibo, organitzat pel C.D. Blanes.

§ De les 9 a les 22 hores, a les pistes blaves i vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al C. Mas Cuni, núm. 43.
III Torneig Costa Brava, organitzat pel Club Patí Blanes Atlètic.

§ De les 10 a les 14 hores, a les instal·lacions del Club Vela Blanes: 5è Marina Day, enguany dedicada al Medi Ambient, organitzada per l’Associació catalana de Ports Esportius i Turístics i la Federació Catalana de Vela.
Iniciació al Paddle SUP, iniciació al Kayak, Master Class Zumba i Jumping (11 a 13 hores), sortides a vela en First Class.

§ De les 10 a les 16 hores, a les instal·lacions del Club Vela Blanes: campionat Catalunya Special Olympics, dins els actes del 5è Marina Day.

§ A les 11 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), Club de Jocs de Taula, per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada. Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca.

§ De les 17 a les 19 hores, a la pista groga i sala de premsa de la Ciutat Esportiva de Blanes:
Classe Final de Temporada, organitzada per l’Associació Esportiva Taekwondo Blanes.

§ A les 19 hores, amb sortida des de l’oficina de Turisme de Plaça Catalunya, s/n
Visita Guiada: Ruta dels Americanos. Inscripció prèvia 972 33 03 48 o turisme@blanes.cat.

§ A les 19.30 hores, a la Plaça dels Dies Feiners i organitzada per l’Ajuntament de Blanes i l’Agrupació Sardanista de Blanes.: Audició de Sardanes a càrrec de la Banda-Cobla del Col.legi Sta. Maria. 

Diumenge 9 de juny

§ De les 8.30 a les 14 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes: Finals del Campionat Supracomarcal de Volei, organitzat pel Club Volei Blanes.

§ De les 9 a les 13.30 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: Torneig Freskibo, organitzat pel C.D. Blanes

§ De les 9 a les 16 hores, a les pistes blaves i vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes: III Torneig Costa Brava, organitzat pel Club Patí Blanes Atlètic.

§ De les 9.30 a les 12 hores, al camp de futbol de Ca la Guidó: Trobada Escoletes Francisco Casas, organitzat per l’A.D. Ca la Guidó.

§ A partir de les 11.20 hores, amb sortida des del Col.legi Santa Maria-Manyanet de Blanes.
Celebració del Dia de la Mare, Missa, cercavila i breu audició de sardanes, organitzat per la Banda i Cobla del Col.legi Santa Maria de Blanes.
– Sortida a les 11.20 hores del Col.legi Santa Maria.Manyanet de Blanes fins arribar a la Plaça Sagrada Família on es realitzarà una missa.
– A les 13 hores cercavila (C. Salut, C. Jaume Ferrer, C. Raval, C. Muralla, Passeig de Dintre i Plaça Espanya).
– A les 13.30 hores a la Plaça Espanya, concert i breu audició de sardanes.

§ De les 17 a les 20 hores, a la Plaça dels Països Catalans: Hola Família! Música i tallers per a la mainada.