El Blanes HCF signa un conveni amb Càritas

El Blanes Muralla Òptica i Cáritas Blanes han signat un conveni aquest migdia per lluir a les noves equipacions el logotip de l’entitat solidària i fer una companya durant dos anys entre la població.

 

Esport i solidaritat s’han donat cita aquest matí a Blanes. S’ha signat el conveni de col•laboració entre el Blanes Muralla Òptica i Cáritas Blanes per tal que l’equip blanenc llueixi durant tota la temporada a la camiseta el logotip de l’entitat solidària i per sensibilitzar a la població en aquests moments de dificultat.

El conveni entre Cáritas Blanes i el Blanes d’hoquei sobre patins serà per dues temporades. L’objectiu és ajudar i potenciar una entitat solidària com Cáritas Blanes en un moment de moltes dificultats. Gràcies a la signatura el Blanes lluirà el logotip de l’entitat durant tota la temporada i a més farà accions especials per recaptar fons en partits puntuals.
El Blanes HC es converteix en el segon club català que farà una campanya solidària per conscienciar la població. Primer va ser el FC Barcelona amb el patrocini de Unicef i ara el conjunt blanenc farà el mateix amb una diferència, fer una acció molt més local amb el patrocini de Cáritas Blanes.

Amb aquesta acció es pretén sensibilitzar a la població i a les empreses i d’altres clubs perquè prenguin una determinació en aquest sentit i col•laborin amb entitats com Cáritas. Cal ajudar als més desafavorits en moments complicats com el que viu una part de la població.
El president del Blanes HC ha presentat el conveni amb Cáritas Blanes i ha destacat que la gent respondrà a la crida que farà el club i que veu molta il•lusió en aquest projecte. En moments difícils cal prendre iniciatives com aquesta i el conveni signat avui ha de ser un mirall pels empresaris i altres clubs, ha destacat Josep Ridaura.

Després ha intervingut Salvador Serrés com a president de Cáritas Blanes. Ha destacat l’oportunitat per la seva entitat de treure un bon profit i fer difusió de la seva tasca gràcies al club d’hoquei. Aquest és un moment per treballar per la gent de Blanes, destacava Serrés durant la presentació.

La intervenció del regidor d’esports, Xavier Marcos, ha tancat l’acte. Aquest ha destacat el fet que el club d’hoquei i Cáritas es converteixin en els segons que tenen un projecte esportiu-social com el que va fer al seu dia el Barça. És una bona manera de col•laborar amb la societat i és una bona acció social que cal fer en moments difícils com els que estem vivint ara.
El Blanes Muralla Òptica estrenarà les noves equipacions en el primer partit de la nova temporada que començarà el 6 d’octubre. El conveni signat aquest matí té una vigència per dues temporades però cap de les dues parts no descarta ampliar-lo durant més anys.