Activitats a Blanes els dies 10, 11 i 12 de maig

Divendres 10 de maig

§ A les 8 hores, des del Club de Vela Blanes, sortida de la Marató Let’s Clean Up Europe! (neteja de platges i superfície marina). Seguidament, neteja de la superfície del mar davant de la platja central.

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), Club de Jocs de Taula per a nens a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada.

§ De 18 a 19,30 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2): taller de robòtica (per a joves de 10 a 14 anys): Inventa robots senzills amb LEGO WeDo.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i organitzat per l’Assoc. Cultural Amics de “Música a l’Esperança”, dins del cicle “Música a l’Esperança, XXVIII Cicle de Concerts”.“Jaume Torrent, guitarra”.

Dissabte 11 de maig

§ A les 20 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), i organitzat per l’AV de la Ctra. de Lloret – La Pedrera: 5º Festival Baile Español Eva Mor.

Diumenge 12 maig

§ De 8 a 20 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Rítmica Blanes: Campionat de Catalunya Individual i Masculí de Gimnàstica Rítmica.

§ A les 10 hores, amb sortida al Pg. de Mar, recorregut de 8 km., i organitzada per la Fundació Oncolliga Blanes: 6a. Marxa Solidària Oncolliga’t en marxa.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26) taller de teatre: El Mirall presenta Km. 19, de Ferran Joanmiquel.