Activitats a Blanes els dies 3, 4 i 5 de maig

Divendres 3 de maig

§ A les 14 hores, al Pg. de Mar i organitzada per BiFree Sports i el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes: sortida de la Costa Brava Stage Run.

§ A les 19 hores, a la Casa Saladrigas (Roig i Raventós, 2), inauguració de l’exposició Joves Talents V.7, amb obres d’Èrica Simón, Judit Escayola, Zaida Pulido i Anna Laura Castro.

§ De 19 a 23 hores, al C. de les Guilleries, entre els núms. 23 i 35, i organitzada per l’AAVV de Quatre Vents: Feria de Abril 2019.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i organitzat per l’Assoc. Cultural Amics de “Música a l’Esperança”, dins del cicle “Música a l’Esperança, XXVIII Cicle de Concerts”: Mirna Vilasís, veu, amb Xavi Múrcia, guitarra.

Dissabte 4 de maig

§ A les 11 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), Club de Jocs de Taula per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada.

§ De 12 a 23 hores, al C. de les Guilleries, entre els núms. 23 i 35, i organitzada per l’AAVV de Quatre Vents: Feria de Abril 2019.

§ De 15,30 a 21 hores, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzat pel Club Escacs Blanes: Campionat Territorial d’Escacs Actius.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26) el grup Nabac presenta el seu espectacle de música amb cançons de tots els temps: Records per a tu.

Diumenge 5 de maig

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera: mercat d’articles de segona mà La Ganga.

§ De 9,30 a 14 hores, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva de Blanes  i organitzat pel Club Escacs Blanes: Campionat Interescolar d’Escacs.

§ De 10,30 a 13 hores, a l’exterior de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, el Consell Esportiu de la Selva i el Grup Fondistes Blanes.
14è. Cros Escolar Vila de Blanes.

§ D’11 a 13,30 hores, a la Pl. dels Països Catalans i organitzada per l’Associació Contry Blanes: Ballada de Country.

§ A les 12 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzada per l’Ajuntament de Blanes i l’Agrupació Sardanista de Blanes: audició de sardanes a càrrec de la Banda-Cobla del Col·legi Sta. Maria.

§ De 18 a 21 hores, al Teatre de Blanes, i organitzat per la Casa del Mar de Blanes, amb la col·laboració del Casal Benet Ribas: Festival d’Activitats Lúdiques Diverses.