Activitats a Blanes els dies 12, 13 i 14 d’abril

Divendres 12 d’abril

§ A les 17 hores, a l’Auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), i dins dels actes de commemoració de l’11 d’abril, Dia Mundial del Parkinson. Conferència-col·loqui Cuidem al cuidador de parkinson a càrrec de les Dres. Berta Solano i Anna Cots, neuròlogues de l’Hospital de Sta. Caterina, i de la infermera Mireia Montserrat. 

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), presentació del llibre Alguns ocells muts, d’Òscar Palazón Ferré, premi Joaquim Ruyra 2018 de narrativa juvenil catalana. 

Dissabte 13 d’abril

§ A les 9 hores, amb sortida i arribada a Sa Palomera, recorregut d’anada i tornada fins a Sant Francesc (5 km), i organitzada pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, com a acte de celebració del “6 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física”: Caminada per a adults. 

§ De 9 a 21 hores, al Teatre de Blanes, (Ample, 26) i organitzat per l’Associació de Dansa Élancé: I Edició del Concurs de Danses Urbanes Vila de Blanes. 

§ De 10 a 14 hores, al Pg. de la Mestrança, a l’alçada del monument a Joaquim Ruyra, i organitzat per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre: càsting per a models que participaran a l’activitat Aparadors en viu. Desfilada Blanes Moda

§ D’11 a 14 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics: Jornada de Sensibilització vers les Escoles Bressol Municipals. 

Diumenge 14 d’abril 

§ A les 10,30 hores, a la parròquia de Sta. Teresa (C. de Ca la Guidó, 87): Benedicció de palmes i palmons. 

§ A les 11 hores,  a l’entrada del Cementiri de Blanes, i organitzada per l’Associació Cultural Joan Comorera, en commemoració del 14 d’abril, Dia de la República: Ofrena floral al monument als represaliats pel franquisme,

§ A les 12 hores, a la parròquia de Sta. Maria, ubicada a la Pl. de l’Església: Benedicció de palmes i palmons. 

§ A les 12,15 hores, a la parròquia de la Sagrada Família (C. de Francesc Macià, 21): Benedicció de palmes i palmons. 

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), i amb la finalitat de recaptar fons per a la compra de material per a la piscina de l’Escola Ventijol, La companyia teatral Corse TI, de Lloret de Mar, posa en escena “Ese silencio incomodo”. 

§ A les 19 hores, a l’Auditori del Centre Catòlic (Roig i Jalpí, 16), La Magnòlia Teatre presenta La Infanticida, de Caterina Albert. Amb Montserrat Ballart.