Activitats a Blanes els dies 5, 6 i 7 d’abril

Divendres 5 d’abril

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Comarcal, (Pg. de Catalunya, 2): Club de Jocs de Taula, per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada.

§ A les 19 hores, a la sala García-Tornel (Ample, 11), inauguració de l’exposició Transicions, de l’artista Félix Gallent

§ A les 20 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26): Ralek grup teatral presenta La dansa de la xarxa (taquilla inversa).

§ A les 20,30 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31), i organitzada per Òmnium Cultural i Assemblea.cat: projecció del documental El cel a tocar, de Toti Baches.

Dissabte 6 d’abril

§ De 9 a 21 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Bàdminton Blanes Club: Campionat de Catalunya de Bàdminton.

§ A les 9 hores, amb sortida i arribada a Sa Palomera, recorregut d’anada i tornada fins a Sant Francesc (5 km), i organitzada pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, com a acte de celebració del “6 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física”: Caminada per a adults.

§ De 10 a 12 hores, amb sortida i arribada a la Pl. de l’Escorxador, recorregut per diferents carrers de la vila, i organitzada per l’AMPA del Col·legi Sta. Maria: Pedalejada escolar.

§ D’11 a 12,30 hores, al jardí botànic Marimurtra (Pg. de Carles Faust, 9) Taller d’hort urbà, amb l’Ester de Picaronablog.

§ A les 12,30 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31), presentació del llibre Culleres que cuiden, a càrrec de la Dra. Antonieta Barahona, la il·lustradora Pilarín Bayés, i de Joan Torner, president d’Amics d’en Joan Petit Nens amb Càncer Fundació.

§ De 16 a 20 hores, davant del Teatre de Blanes (Ample, 26): Taula informativa d’ACAP BLANES, amb motiu del Dia Mundial del Pàrkinson

§ A les 17 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26): espectacle de dansa a càrrec de l’Escola de Dansa Daina amb la col·laboració d’altres escoles, i recaptació solidària per a ACAP BLANES.

§ A les 19 hores, a la Casa Saladrigas (Roig i Raventós, 2) inauguració de les exposicions Belleza que impresiona el mundo, de l’artista Olga Makeeva, i Tapís, la màgia de la trama, de l’artista Raquel Masó.

Diumenge 7 d’abril

§ De 8 a 16 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Consell Esportiu de la Selva; jornada comarcal de Hip Hop.

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona mà La Ganga.

§ A les 12 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzada per l’Ajuntament de Blanes i l’Agrupació Sardanista de Blanes: Audició de sardanes a càrrec de la Banda-Cobla del Col·legi Sta. Maria.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26) La gitana Shakesperiana. Monòleg en català a càrrec de l’actriu María sola Sola, dirigida per Martí Peraferrer Vayreda.