Activitats a Blanes el dissabte 15 i el diumenge 16 de setembre

Dissabte 15 de setembre

§ A la pista d’hoquei dels Pins, ubicada al C. de Francesc Macià, actes de celebració del 50è aniversari de la parròquia de la Sagrada Família de Blanes (recordant Santa Ceclina).
– A les 12 hores, activitats infantils.
– A les 14 hores, dinar popular.
– A les 16 hores, tertúlia i activitats lúdiques per a tots.

Diumenge 16 de setembre

§ De les 9 a les 13,30 hores, al sector de Can Borell (Ctra. de Malgrat i Avs. d’Europa i de l’Estació): 29a. edició del Memorial Miguel Colomer de ciclisme infantil. Organitza: Club Ciclista Blandense.

§ A les 12 hores, a la parròquia de la Sagrada Família, ubicada a la Pl. de Ntra. Sra. del Vilar, i dins dels actes de celebració del seu 50è aniversari: Ofici de la festa.
– A les 13 hores, a la Pl. de Ntra. Sra. del Vilar, i dins dels actes de celebració del 50 aniversari de la parròquia de la Sagrada Família.
– Aperitiu i actuació de l’escola de dansa de l’Esbart Joaquim Ruyra.
– A les 17 hores, al Teatre dels Pins, ubicat al C. de Francesc Macià, 26, i dins dels actes de celebració del 50è aniversari de la parròquia de la Sagrada Família.
– Records dels 50 anys de la parròquia, vivències de l’agermanament a Togo i actuació del grup “Ama-Blanes”.

§ De les 18 a les 20 hores, a la Pl. d’Espanya: Ball d’inici de temporada amb música en viu. Organitza: Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes.

§ A les 20 hores, al passeig de mar, davant del Banc dels Músics: Audició de sardanes a càrrec de la Cobla del Col·legi Sta. Maria.