El líder de Ciutadans diu a Blanes que CiU ha iniciat el camí de «la ruptura i el conflicte»

Jordi Cañas, Albert Rivera i Sergio Atalaya

Ciutadans (C’s) va realitzar ahir a la sala de plens de l’Ajuntament de Blanes un acte dins la campanya ‘nacionalisme és crisi’ amb la presència del president del partit i diputat, Albert Rivera, el diputat i portaveu de C’s, Jordi Cañas, el coordinador de Blanes, Sergio Atalaya y el Coordinador provincial, Jean Castel amb la sala plena. Albert Rivera ha remarcat que «la manifestació del dia 11 ha marcat un abans i un després, CiU ha iniciat el camí de la separació, de la ruptura i del conflicte. S’ha tret la careta, de mà dels separatistes d’ERC, SI, ICV i de dirigents del PSC, amb un PP amagat i sense trencar el pacte amb CiU».

Rivera, ha alertat que «el problema d’Espanya és el separatisme i la partitocràcia, els primers volen crear un conflicte civil i els segons, amb el PP i el PSOE al capdavant, han permès que arribem a aquesta situació». En aquest sentit, Rivera ha fet

Imatge de l’acte de C’s a Blanes

un crida a l’unió «dels que estem per la convivència i per una Catalunya dins d’Espanya i d’Europa. Som majoria i ho hem de demostrar a les properes eleccions autonòmiques, allà és on ens hem de mobilitzar i demostrarem quina és la majoria social de Catalunya».

Jordi Cañas ha manifestat que «C’s som ciutadans que volem el millor per Catalunya i la resta d’Espanya. Som un partit sense hipoteques, som lliures, i com lliures que som fem política pels ciutadans». Cañas, ha remarcat que «C’s te clara les prioritats. Mentre CiU amb el recolzament del PP gasta 2.500 milions d’euros en ambaixades, política lingüística, consells comarcals, sis canals de televisió, subvencions a mitjans privats, entitats com Omnium o proseleccions catalanes, es dediquen a retallar en sanitat, educació i polítiques socials. A C’s ho tenim clar quina és la prioritat: amb els 2.500 milions no caldria retallar en educació, en sanitat i polítiques socials».

Imatge de l’acte de C’s a Blanes

Jean Castel ha remarcat que «C’s Blanes està marcant l’agenda política del poble» i ha assegurat que «a les properes eleccions traurem representació, ens varem quedar a les portes i al 2015 ho aconseguirem».

Per la seva part, el coordinador de Blanes, Sergio Atalaya ha agraït a l’ajuntament de Blanes la cessió de la sala de plens i també a tota la gent que ha emplenat la sala. «C’s Blanes està creixent, ja som més de mig centenar entre afiliats i simpatitzants, la qual cosa demostra que C’s a Blanes està creixent.  Que està demostrant que la feina realitzada per tots està donant els seus fruits».