Activitats a Blanes els dies 29, 30 i 31 de març

Divendres 29 de març

§ De 10 a 14 i de 16 a 20 hores, a la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Girona: Jornada de donació de sang.

§ A les 13,30 hores, a la sala García-Tornel (C. Ample, 11): inauguració i visita de l’exposició fotogràfica L’Escola d’Educació Especial de Blanes i comarca (1969 – 2018), organitzada per la comunitat educativa de l’Escola d’Educació Especial Ventijol i l’Ajuntament de Blanes, en commemoració del 50è aniversari de l’atenció dels alumnes amb altres capacitats de Blanes i comarca.

§ A les 17,30 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31), i amb la finalitat de reforçar els llaços entre els dos municipis agermanats: Acte institucional Blanes i Ardales, dos pobles agermanats, encapçalat per l’alcaldessa d’Ardales, Mª del Mar González, l’alcalde de Blanes, Mario Ros, i el president de la Casa de Ardales, Salvador Gutiérrez.

§ A les 20:30 hores, a  la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31) presentació del llibre Oriol junqueras. Fins que siguem lliures, amb la presència e Sergi Sol, Justo Molinero, Maxi Calero i Pep Picas. Presentarà l’acte Àngel Canosa. Acte organitzat per ERC Blanes.

Dissabte 30 de març

§ De 10 a 15 hores, al Casal de Joves Morralla (Av. de l’Estació, 70 -nau 4) Jornada participativa: Proposem que volem esmorzar. Posada en comú dinar (opció vegetariana).

§ A les 11 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, organitzada pel Club Super 3: La Festa dels Supers On Tour.

§ De 16 a 19 hores, al Casal de Joves Morralla (Av. de l’Estació, 70 -nau 4-.): Tarda musical: Batalla de galls. Grups Musicals. Percussió.

§ A les 17 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, organitzada pel Club Super 3: La Festa dels Supers On Tour.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26) El Taller Municipal de Teatro de Ardales posa en escena Un paseo por Ardales, amb la participació de Sin ser del sur.

Diumenge 31 de març

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26): Rialles Blanes: “El que ma queda de teatre” posa en escena el seu espectacle de teatre A la recerca del Drac Màgic.

§ De 17,30 a 19,30 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzat per l’Esbart Joaquim Ruyra: Taller de sardanes.