Primera Fira de Sabors Catalans a Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha co-organitzat conjuntament amb l’Associació Cultural Sabors de Catalunya diverses activitats en motiu de la Diada amb l’objectiu d’atraure més visitants al municipi i generar dinamisme econòmic. Una de les activitats és la primera edició de la Fira de Sabors Catalans a Blanes, que té com a fita fomentar i promocionar els productes tradicionals i artesanals elaborats al país.

 

Actuació del grup «La Vella Lola»

La primera Fira Sabors Catalans a Blanes consta d’una vintena de parades amb productes alimentaris i artesans de la terra que estan ambientades amb simbologia pròpia de la celebració de la diada.

Al mateix recinte de la fira també s’inclouen entreteniments per a la canalla, amb activitats culturals i atraccions adreçades a aquest públic. Situada al passeig Cortils i Vieta, la fira tancarà la seva activitat avui al vespre després que haurà estat en marxa al llarg de tota la jornada i la tarda d’ahir dilluns.

Durant aquests dos dies també s’han programat dues activitats co-organitzades pel consistori blanenc i l’entitat catalana. El vespre d’ahir dilluns es va fer un concert d’havaneres amb el grup La Vella Lola al banc dels músics, al passeig Cortils i Vieta, el mateix emplaçament que avui al migdia ha acollit un concert de música tradicional i popular a càrrec del grup Cançonadors. Totes dues activitats musicals han comptat amb una gran quantitat de públic.