Activitats a Blanes els dies 8, 9 i 10 de març

Divendres 8 de març 

§ A les 12 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament, i organitzat per l’Associació Cultural Joan Comorera: concentració i lectura de Manifest 8M.

§ A les 12 hores, al Pg. de Dintre i organitzat per l’Associació de Dones Artesanes de Blanes dins dels actes de commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones: acte poètic de penjada de mandales teixits. 

§ A les 16,30 hores, al casal cívic Blanes – Can Borell, ubicat al Ptge. de Mas Borell, 1 – 3, i organitzats per l’Associació de Dones Emprenedores de Blanes dins dels actes de commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones: Lectura de manifest, xerrada col·loqui amb l’escriptora Maria Aladern i berenar per a tothom. 

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), i dins dels actes en motiu dels Premis Recvll 2019 que seran atorgats el diumenge 10 de març: Posta en escena de la comèdia d’embolics La Veritat, premi de teatre Josep Ametller dels Premis Recvll 2018. 

Dissabte 9 de març 

§ De 9 a 21 hores, a diversos carrers de Centre Vila i organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre: Botiga al carrer. 

§ D’11 a 13 hores, al Pg. de Mar, a la confluència amb el C. Ample, i organitzada per la Plataforma de Dones de Blanes dins dels actes de commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones; Punt d’informació i sensibilització. 

§ De 13 a 20 hores, en aigües de la badia de Blanes i base a les instal·lacions del Club de Vela Blanes, ubicades a l’Esplanada del Port, s/núm., i organitzat pel Club de Vela Blanes: Trofeu Regata Festa de Pasqua Classe Creuer. 

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), i dins dels actes en motiu dels Premis Recvll 2019 que seran atorgats el diumenge 10 de març: recital de poesia (música i imatges), a càrrec de l’Associació Paraula de Poeta. 

Diumenge 10 de març

§ D’11 a 13 hores, al Pg. de Mar, a la confluència amb el C. Ample, i organitzada per la Plataforma de Dones de Blanes dins dels actes de commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones: Punt d’informació i sensibilització. 

§ A les 12 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat per l’Associació Recvll: acte d’entrega dels Premis Recvll 2019.