Èxit del primer Casal d’Estiu del CAU

Enguany l’A. E. i G. Pinya de Rosa ha organitzat per primera vegada en els seus 48 anys d’història un casal d’estiu. Dirigit per a nens i nenes de 3 a 14 anys, hi han participat un total de 107 nens i nenes durant el mes de juliol i 55 en el mes d’agost.

L’Agrupament Escola i Guia Pinya de Rosa està molt satisfet per la bona acollida que ha tingut la proposta i l’equip de caps que ha portat a terme el casal vol agrair la participació de tots els nens i les nenes i la seves respectives famílies.

 

També cal destacar la col·laboració de la Parròquia Santa Maria i del consiliari Enric per facilitar l’accés a l’Esbarjo, un dels locals on s’ha desenvolupat el casal.

En aquests dos mesos s’han desenvolupat diferents activitats (excursions, dies de platja, tallers, jocs, cançons, danses i altres) però un dels aspectes més rellevants del casal ha estat la col·laboració d’entitats i de persones a títol individual amb nosaltres: Diables Sa Forcanera, Country Blanes, Esbart Joaquim Ruyra, Pioners i Caravel·les, Pep Anton Vieta, Mercè Domènech, Pau Esquirol, Associació de Sahrauís de Blanes, Piscina municipal de Tordera, Bansa d’en Pere Botero, Isabel Martínez, Punt Jove, Morralla, Can Bitlloch, Miquel Roure, Colla Gegantera de Blanes, Biblioteca de Lloret de Mar, Jardineria Coll, Socorristes de Blanes, Jaume Barri, Cata Pun i Pun, Roger Fonseca, Club de Futbol Blanes, etc.

Gràcies a tots els que han col·laborat i als nens i nenes que han participat en el casal, l’A. E. i G. Pinya de Rosa ha aconseguit portar a terme una proposta de lleure diferent i emmarcada dins del mètode escolta en els mesos d’estiu. Fins l’any vinent!