L’assemblea d’ERC Blanes aprova els candidats que formen la llista per a les eleccions municipals

D’esquerra a dreta Carlos Garzón, Albert Sanz, Olga López, el vicepresident de la Generalitat Pere Aragonès, Marina Vall Llosada i Àngel Canosa

L’Executiva d’ERC de Blanes va fer la seva proposta de llista per a les eleccions municipals del proper 26 de maig a una assemblea oberta que es va dur a terme ahir al vespre a un restaurant del barri de Mas Torrents-Quatre Vents de Blanes.

A l’assemblea, que convocava tant a militants del partit republicà com a simpatitzants i amics, van assistir més de 50 persones, les quals van votar unànimement l’aprovació de la proposta de llista, formada per 31 ciutadanes i ciutadans de la nostra Vila que fan un pas endavant i aposten per canviar el model de ciutat i la forma de governar-la. 31 persones que participen del canvi que ERC proposa a la ciutadania.

La llista aprovada, encapçalada per Àngel Canosa la conformen homes i dones en alternança, de manera que en la seva integritat acompleix els requisits de paritat aprovats als Estatuts del partit, una llista “cremallera”. Aquesta és una aposta feminista, que reclama la igualtat i el tractament equitatiu de la societat.

El primers cinc candidats de la llista d’ERC Blanes són: Àngel Canosa, Olga López, Albert Sanz, Marina Vall Llosada i Carlos Garzón.

Es tracta d’una llista també que integra harmònicament altres eixos d’igualtat: incorpora nova ciutadania, professions i edats diversos, procedència geogràfica de molts dels barris de la nostra Vila. Una llista que recorre el teixit social, cultural, empresarial, sindical, feta per treballadors i treballadores de sectors diversos, des de la Nylstar a petits empresaris de Blanes.

També, té com a virtut ser una llista oberta a la ciutadania ja que està formada per militants i per independents amb una trajectòria més llarga o més curta de relació amb la Secció Local d’ERC.

Una llista que té una vocació de suma social i vol ser una representació estricta del Blanes plural, treballador, emprenedor i republicà, amant del diàleg i de la participació com a mecanismes de partida i d’arribada en la definició de la ciutat i en la gestió de les seves necessitats, així com en la projecció i canvi de models econòmics i socials que facin de Blanes un vèrtex a tenir en compte entre les ciutats amb més qualitat de vida de Catalunya.

La llista d’ERC Blanes vol ser una representació del Blanes plural, treballador, emprenedor i republicà

Finalment, en paraules del candidat, Àngel Canosa: “presentem als blanencs i les blanenques una llista solvent i preparada, amb gent capacitada per encapçalar un projecte polític amb lideratge des del govern de l’Ajuntament de Blanes. Aquesta llista aspira, doncs, a governar la ciutat i a fer-ho amb un programa pensat, treballat i mesurat, amb tota la gosadia política i tot el pragmatisme i el realisme des de la plena consciència que caldrà governar amb més gent i més opcions ideològiques. Des del 2015 Blanes vota amb molta pluralitat i això vol dir que hem de ser conscients que haurem de construir governs purals. Aquesta llista es compromet a teixir governs forts.”

Reclamem la confiança de la ciutadania perquè siguem nosaltres qui l’encapçalem des d’una òptica d’esquerres, de respecte als drets civils individuals i col·lectius, i d’estricta aplicació de valors democràtics com a eix vertebral de la convivència ciutadana. I, sobretot, des d’una clara voluntat de construir lideratges col·lectius perquè Blanes canviï en un projecte ciutadà, econòmic i social potent i de futur.”

Una llista compromesa i lliure de compromisos que es fixa com una prioritat en el moment vital de tots i cadascun, de totes i cadascuna dels seus membres, la dedicació perquè Blanes esdevingui una de les ciutats republicanes més visibles i això vol dir feina, feina amb criteri i feina amb determinació perquè cada vegada més gent se sumi al projecte republicà.
Us anirem presentant, al llarg d’aquestes setmanes que vindran, la llista d’homes i dones que acompanyaran l’Àngel Canosa a les eleccions municipals del 2019.