El sindicat CSIF guanya amb 15 delegats les eleccions sindicals a l’Ajuntament de Blanes

Recompte de vots / Ajuntament de Blanes

La sala de plens de l’Ajuntament de Blanes va allotjar ahir dilluns durant fins a primera hora de la tarda les eleccions sindicals dels treballadors. D’un cens de 350 treballadors, dels quals 217 persones són funcionaris, 90 són laborals especialistes i 43 són laborals tècnics i administratius, la participació va ser del 80%.

A l’Ajuntament de Blanes hi ha un total de 18 representants sindicals, repartits en un Comitè d’Empresa amb 9 representants dels laborals (sumant especialistes i tècnics administratius) i la Junta de Personal, amb 9 altres representants dels funcionaris. 

A primera hora de la tarda s’ha realitzat el recompte de vots i s’han pogut saber els resultats finals. Després de fer els càlculs en funció dels vots obtinguts en les tres urnes de votació (funcionaris, laborals especialistes i laborals tècnics), s’ha fet palès un augment del nombre de representació obtinguda pel sindicat CSIF (Central Sindical Independent i de Funcionaris), amb 3 representants més en relació a les darreres eleccions del 2015. 

La distribució de representants dels dos únics sindicats que s’han presentat –CSIF i CCOO- és la següent : 

Respecte la distribució de vots en cadascuna de les tres meses electorals que hi havia per a cada univers de votants, han estat les següents : 

Després de les eleccions d’avui s’haurà de constituir la nova mesa de representants dels treballadors, i s’hauran de nomenar els delegats.