Activitats a Blanes els dies 24, 25 i 26 d’agost

Divendes 24 d’agost
§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, Xerrada amb Assumpta Montellà, autora de La maternitat d’Elna.

§ A les 20’45 hores, amb punt de trobada a l’Oficina de Turisme de Pl. de Catalunya, visites guiades nocturnes per Blanes.

§ A les 22 hores, a la Pl. de la Verge Maria, Docus a la fresca organitzat pels Manaies de Blanes: Projecció del documental El darrer mestre d’aixa.

§ A les 22 hores, al jardí botànic Marimurtra, i dins les Nits del Marimurtra: The Soulbug. Clàssics en clau de soul, vol. 1.

Dissabte 25 d’agost
§ De les 18 a l’1 hores de la matinada: XIV Trobada Gegantera, amb la participació de les Colles Geganteres de Llagostera, Sant Feliu de Guixols, Calonge, Bescanó, Palafolls, Lloret, Sta. Coloma de Farners i Blanes, de l’Esbart Joaquim Ruyra, dels Manaies de Blanes i de la Banda de “Los Justicieros”, amb els següents actes:
– A les 18 hores, plantada de gegants al passeig de mar, a l’alçada del C. Ample.
– A les 19 hores, cercavila pels carrers Ample, de Raval i de la Muralla, i pel Pg. de Mar, fins al Banc dels Músics. En finalitzar la cercavila, davant del Banc dels Músics, balls de gegants de les colles participants, parlaments i lliuraments d’obsequis a les colles participants i dels premis del concurs infantil de dibuix.
– A les 21,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, sopar de les colles.
– A les 22 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, punxa discos a càrrec del DJ Es Forcaner.

§ A les 20’45 hores, amb punt de trobada a l’Oficina de Turisme de Pl. de Catalunya, visites guiades nocturnes per Blanes.

Diumenge 26 d’agost
§ De les 9,30 a les 11,30 hores, davant de Sa Palomera: IV Aquatló Vila de Blanes. 400 mts. de natació al costat esquerre de Sa Palomera, 4 km. de cursa als Pgs. de Cortils i Vieta, de Pau Casals i de la Mestrança, i 400 mts. de natació al costat esquerre de Sa Palomera. Organitzat pel Club Triatló Blanes.

§ A les 20 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, audició de sardanes a càrrec de la Cobla Palafolls.

Exposicions i Altres

Fins al 26 d’agost
A Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós, 2. Exposició: Geometries. Obra actual i retrospectiva de Joan Padern.
Horari: Dimarts i dimecres, de 10 a 13 hores. De dijous a dissabte, de 10 a 13 i de 16 a 20 hores.

Fins al 2 de setembre
A la sala M. Luisa García-Tornel, ubicada al C. Ample, 11, i organitzada per l’Arxiu Municipal de Blanes.
Exposició fotogràfica: Blanes festiu! 100 anys de festa i tradicions. Horari: De dilluns a diumenge, de 18 a 21 hores.
 
Fins al 31 d’agost
Al vestíbul de la Biblioteca Comarcal de Blanes, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i organitzada per RISK (Reportajes de riesgo i aventura en tierra, mar y aire) i l’AFIC. Exposició: Risk: Costa Brava Secreta, de Carlos Virgili. Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 16 a 20,30 hores.

Fins al 2 de setembre
A Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós, 2. Exposició d’una selecció del treballs presentats al Concurs Fotogràfic Focs i Festes 2012. Horari: Dimarts i dimecres, de 10 a 13 hores. De dijous a dissabte, de 10 a 13 i de 16 a 20 hores