Activitats a Blanes els dies 4, 5 i 6 de gener

Divendres 4 de gener

§ De 15 a 20 hores, al camp de futbol de Can Borell, ubicat a la Ctra. de Malgrat, s/núm.: presentació dels equips del FC Racing Blanenc per a la temporada 2018 – 2019. 

§ De 17,30 a 19,30 hores, al C. de Mas Enlaire, davant del Mercat de Blanes, i organitzada per l’AV de Mas Enlaire: recollida de cartes per part del patge de Ses Majestats els Reis d’Orient. 

§ De 16 a 19 hores, al local social de l’AV de Mas Borinot (C. de Sant Pere del Bosc, 2), recollida de cartes per part del patge de Ses Majestats els Reis d’Orient. 

§ De 17 a 20 hores, a la Pl. de Theolongo Bacchio, i organitzada per l’AV de Dintre Vila: recollida de cartes per part del patge de Ses Majestats els Reis d’Orient. 

§ De 17 a 20 hores, al costat del local social de l’AV de la Ctra. de Lloret – La Pedrera, ubicat a l’Av. de Joan Carles I, 91: recollida de cartes per part del patge de Ses Majestats els Reis d’Orient. 

§ De 17 a 20 hores, a la Pl. de Miquel Martí i Pol, i organitzada per Asociación Cultural El Volcán: recollida de cartes per part del patge de Ses Majestats els Reis d’Orient. 

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), tarda nadalenca de màgia amb el Mag Igor. 

Dissabte 5 de gener

§ A les 11 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2), Club de Jocs de Taula, per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults amb en David Quesada. 

§ A les 10,15 hores, a la Residència Sant Oleguer (C. d’Arnau Gatell, 7 – 9), visita de SSMM els Reis de l’Orient a les persones grans de la residència. 

§ A les 11 hores, a l’Hospital-Asil Sant Jaume (c. de Mn. Jaume Arcelós, 1), visita de SSMM els Reis de l’Orient a les persones grans de l’asil. 

§ A les 12 hores, a la Residència Els Pins (C. de Josep Tarradellas, 44) visita de SSMM els Reis d’Orient a les persones grans de la residència. 

§ A les 17 hores, al Port de Blanes, acte de benvinguda i salutació a SSMM els Reis d’Orient

§ A les 19 hores, començarà el recorregut de la cavalcada de SSMM els Reis d’Orient des del Moll, amb el següent itinerari: Pg. de Mar, C. Ample, C. de Jaume Ferrer, Pl. de la Solidaritat, Rbla. de Joaquim Ruyra, C. del Dr. Xavier Brunet i Pg. de Dintre (aquests dos darrers carrers a peu), fins davant de l’Ajuntament, on tindrà lloc una pluja de caramels (aproximadament a les 20.15 hores). 

Diumenge 6 de gener

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera. 
Mercat d’articles de segona mà La Ganga