Activitats a Blanes els dies 7, 8 i 9 de desembre

Divendres 7 de desembre 

§ De 16 a 17 hores, al Casal Cívic Blanes – Can Borell (Ptge. de Mas Borell, 1 – 3) : Taller de defensa personal per a dones. 

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzada per Creu Roja Blanes amb la finalitat de recaptar fons per a la Campanya de Joguines de Creu Roja 2018 – 2019: IV Nit de Monòlegs amb Danilo Facelli i Hugo Martínez, Pau Murner, Mag Demon, Jessica Rojano i Pepi Labrador. 

Dissabte 8 de desembre

§ De 10 a 20 hores, a les pistes verda, vermella i blava de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada per la Federació Catalana de Futbol i la Lliga Catalana de Futbol Sala: 8a. edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala Base, amb inflables d’ús gratuït a l’espai de sorra que hi al costat de l’entrada a la Ciutat Esportiva. 

Diumenge 9 de desembre 

§ De 9,30 a 15 hores, a les pistes verda, vermella i blava de la Ciutat Esportiva de Blanes: 8a. edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala Base. 

§ A les 11 hores, amb sortida des de la gasolinera del C. d’Anselm Clavé i arribada al C. de la Muralla, a l’alçada de la Cooperativa, i organitzada per Acció Cultural Es Viver: cercavila d’Es Tió, repartiment de tions i xocolatada. 

§ A les 12 hores, per diferents carrers de Centre Vila i pel Pg. de Mar, i organitzada amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: cercavila de Manaies i Manaies Iuniores. 

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Rialles Blanes: La Roda Produccions posa en escena l’espectacle de teatre Pastorets, cap a Betlem!

§ A les 18 hores, a la parròquia Sta. Maria (Pl. de l’Església), i organitzat per Viu Cantant a benefici de la parròquia Sta. Maria: Gran concert benèfic (òpera, sarsuela, havaneres, boleros, balades, musical, etc).