Activitats a Blanes els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre

Divendres 30 de novembre

§ De 16 a 17 hores, al Casal Cívic Blanes – Can Borell (Ptge. de Mas Borell, 1 – 3): Taller de defensa personal per a dones.

§ De 18 a 19,30 hores, al Centre Cultural Els Padrets (C. de Sant Bonós, 5), xerrada Vols entendre i estalviar en la factura de la llum?, a càrrec de Xènia Illas, llicenciada en Ciències Ambientals i Postgrau en Aplicacions Mediambientals dels Sistemes d’Informació Geogràfica.

§ De 18 a 20 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Jocs de Taula per infants a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada.

§ De 21,15 a 22 hores, al Pg. de Dintre, davant de l’Ajuntament: sorteig de la campanya de tardor Comprar a Blanes Centre té premi!, de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre.

§ A les 22,15 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), concert de Sta. Cecília (sarsueles, pasdobles, bandes sonores, musicals…), a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria de Blanes.

Dissabte 1 de desembre

§ De 10 a 16 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanes, exàmens de Cinturons Negres Federatius de Kenpo.

§ D’11 a 13 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), Jocs de Taula per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada.

§ A les 18 hores, al local de l’Esbart Joaquim Ruyra, (Josep Tarradellas, 2) i dins del II Cicle de Dansa i Salut 2018: Com et mous? (taller per a grans i petits de moviment i ball aplicats a diferents personatges).

Diumenge 2 de desembre

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona mà La Ganga.

§ De 15,30 a 20,30 hores, al vestíbul de la Ciutat Esportiva de Blanes, i dins de la jornada de presentació dels equips del Club Bàsquet Blanes per a la temporada 2018 – 2019: recollida solidària d’aliments per a Caritas Blanes.

§ A les 18 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes: presentació dels equips del Club Bàsquet Blanes per a la temporada 2018 – 2019.

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), i organitzat per Oncolliga Blanes, amb la finalitat de recaptar fons per la Marató de TV3: espectacle de màgia i humor amb el Mag Marín.