‘Construïm el futur’ és el lema de campanya per a les municipals de 2019 de Blanes en Comú – Podem

D’esquerra a dreta, Àngel Jordà, Araceli Campó, Ramón Caurel i Joan Salmerón

Ja fa un temps que Batega per Blanes i la coalició Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) van decidir presentar-se a les eleccions municipals de maig del 2019, sota el paraigua del nou partit polític Catalunya en Comú, amb l’objectiu d’obtenir l’alcaldia de Blanes. Ara, a aquesta candidatura s’ha afegit Podem I també ha rebut el suport de Procés Constituent. A la mateixa s’integren persones independents i altres inscrites a Catalunya en Comú.

El grup motor dels comuns a Blanes va convocar una assemblea que va tenir lloc el passat dimecres 7 de novembre als Padrets, dirigida a tots els seus militants i simpatitzants per decidir el nom definitiu de la candidatura així com el lema de campanya.

Sotmeses les propostes a votació, va resultar guanyadora el nom de la candidatura, que serà Blanes en Comú – Podem i el lema de campanya Construïm el futur.

Des de la voluntat integradora de tots els col·lectius i persones que conformem la candidatura definitiva, s’ha coincidit en treballar en tots aquells projectes que els hi son comuns, posant per davant de tot Blanes i la seva ciutadania.

Imatge de l’assemblea

L’objectiu d’aquesta candidatura és obtenir per a Blanes un govern progressista que aconsegueixi una ciutat millor pensant en el futur, un projecte de poble que cregui en els drets de les persones i que defineixi un model que reactivi la economia i el benestar de tothom.

En aquest sentit ja s’ha començat a treballar i preparar un programa en el que, de manera realista, es recullin les necessitats econòmiques i socials. Per aconseguir-ho es treballa des de diverses comissions per tenir una visió detallada de la situació de Blanes, per fer propostes i donar solucions, parlant directament amb col·lectius i persones. Des de Blanes en Comú Podem manifesten que estan oberts a escoltar a tothom.

Un altre dels punts del dia va ser la dimissió del fins ara responsable d’organització del grup motor, José Manuel Morales, per motius personals i per canvi de domicili, ja que ara resideix a Palafolls i que, amb la aprovació de l’assemblea, va ser rellevat per Araceli Campón.