Activitats a Blanes els dies 9, 10 i 11 de novembre

Divendres 9 de novembre

§ De 16 a 17 hores, al Casal Cívic Blanes – Can Borell (Ptge. de Mas Borell, 1 – 3), i organitzat pel propi Casal Cívic Blanes – Can Borell: Taller de defensa personal per a dones. 

§ A les 19,30 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada pel Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC), dins dels actes de celebració de la Setmana de la Ciència. Xerrada: El paper de la Ciència en l’Era de la Postveritat i el Big Data, a càrrec de Frederic Bartomeus, investigador del CEAB. 

Dissabte 10 de setembre

§ De 9 a 19,30 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Jiu Jitsu Blanes: Campionat d’Espanya de Jiu Jitsu. 

§ De 10 a 13 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzada pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes (Jo em cuido!): Masterclass (A les 10 hores, Fitness Box / Pump, a les 11 hores, Fitness Dance i a les 12 hores, Body Art). 

§ A les 11 hores, a la Sala García-Tornel C. Ammple 11) i organitzada por la CUP Blanes: primer debat per fer una valoració general de la legislatura a l’Ajuntament de Blanes i per debatre la necessitat o no de ser presents a les properes eleccions municipals.

§ A les 11 i a les 11,15 hores, al jardí botànic Marimurtra (Pg. de Carles Faust, 9, i dins la Setmana de la Ciència 2018: Visites Guiades amb reserva prèvia i taquilla inversa. 

§ A les 21 hores, a la parròquia Sta. Maria, i dins dels actes de celebració del  55è. aniversari de l’Esbat Joaquim Ruyra: El cos de dansa de l’entitat presenta l’espectacle Tornem a casa

Diumenge 11 de novembre

§ De 10 a 17 hores, al jardí botànic Marimurtra (Pg. de Carles Faust, 9), i dins de la Setmana de la Ciència 2018: Jornada de Portes Obertes sense visites guiades. 

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26) Rialles Blanes: La Pera Llimonera posa en escena l’espectacle de teatre d’humor Quo No Vadis