Un incendi provocat crema quatre contenidors de recollida d’escombraries

Avui al matí efectius de la Policia Local de Blanes han intervingut en primera instància en l’extinció d’un incendi intencionat al barri d’Els Pins. Els fets han tingut lloc a 2/4 de 8 del matí, quan s’ha donat avís que un dels receptacles de l’illa de contenidors situada al Carrer Colom s’estava cremant. 

Immediatament, s’hi han traslladat agents de la Policia Local de Blanes, que han intervingut amb quatre dotacions. Els agents, ajudats per un operari de l’empresa de neteja Nora, han allunyat del costat de l’illa de contenidors diversos vehicles que estaven aparcats, en precaució que el foc no acabés estenent-s’hi, alhora que han fet les primeres maniobres d’extinció. 

Una dotació dels Bombers de la Generalitat s’ha encarregat d’apagar l’incendi, que ha calcinat completament quatre contenidors. També ha quedat parcialment afectat un turisme que estava estacionat davant dels contenidors. A causa de la intensitat i rapidesa amb que s’ha estès el foc, no hi ha hagut prou temps per retirar aquest cotxe, que presenta alguns danys en el retrovisor i altres components de plàstic provocades per l’escalfor que desprenien els contenidors cremant-se. 

La Policia Local de Blanes ha obert diligències del cas per identificar la persona que ha comès la bretolada, ja que s’ha pogut comprovar que ha estat intencionat, després que el desconegut ha tirat alguna cosa dins d’un dels contenidors que, ràpidament, ha originat flames. El cost dels quatre contenidors cremats puja a 4.000 euros, i caldrà afegir-hi els danys ocasionats al turisme estacionat davant l’illa de contenidors, el propietari del qual presentarà la corresponent denúncia, igual que l’empresa Nora. 

Fotos: Ajuntament de Blanes