Activitats a Blanes els dies 2, 3 i 4 de novembre

Divendres 2 de novembre

§ De 16 a 17 hores, al Casal Cívic Blanes – Can Borell (Ptge. de Mas Borell, 1 – 3), i organitzat pel propi casal: Taller de defensa personal per a dones. 

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), Club de jocs de taula, per a nens i nenes a partir, de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada. 

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), posta en escena d’Un tret al cap, de Pau Miró. Amb Emma Vilarasau, Imma Colomer i Vicky Luengo. 

Dissabte 3 de novembre 

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat per Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales: Los sonidos del alma. Un recorrido musical a través de los cantes flamencos, amb Lidia Plaza i Judit Alférez, al cante, i Alberto Torres i David Rodríguez, a la guitarra. 

Diumenge 4 de novembre

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera. 
Mercat d’articles de segona ma La Ganga

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat per Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales, a benefici de la commemoració dels 700 anys de la Parròquia Sta. Maria (1319 – 2019): Fem Blanes, fem parròquia. Espectacle de música, poesia i dansa, homenatge a Paco Gutiérrez.