Activitats a Blanes els dies 26, 27 i 28 d’octubre

Divendres 26 d’octubre

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Club de Jocs de Taula per a nens i nenes a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada.

§ A les 18:30 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31), i dins del actes de celebració del 75è aniversari del Club de Vela de Blanes: Projecció del documental Un mar d’històries, una passejada a tota vela per la història d’un Club que es va enamorar del mar.

Dissabte 27 d’octubre

§ De 9:30 a 13:30 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzat per l’Associació d’Aikido Escola Yoshinkan Blanes: curs de defensa femenina.

§ De 10 a 13 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, i organitzada pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes (Jo em cuido!): Masterclass (A les 10 hores, Fitness Box / Pump, a les 11 hores, Fitness Dance i a les 12 hores, Body Art).

§ D’11 a 14 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzades per l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Cívic Benet Ribas de Blanes: Sardanes i desfilada de vestits de paper.

Diumenge 28 d’octubre

§ Aplec de Sant Rafel
– A les 11:45 hores, sortida amb autocar de la Pl. de Catalunya cap al Santuari del Vilar.
– A les 13 hores, al Santuari del Vilar, lectura del Vot de Vila, tradició que es manté des de l’any 1795, i ofici solemne d’acció de gràcies concelebrat pels rectors de Blanes. Seguidament, aperitiu al porxo del Santuari.
– A les 14:30 hores, tornada amb autocar.

§ A les 17:30 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), Rialles Blanes: Charlie Mag posa en escena l’espectacle de màgia Moments Màgics.