L’hoquei femení ja roda a Blanes

El passat dissabte 22 de setembre, el pavelló de la Ciutat Esportiva de Blanes va ser l’escenari d’un partit de categoria MiniFem entre el CP Blanes Atlètic i el CP Voltregà, el que significa el retorn oficial de l’hoquei patins femení a Blanes, uns anys desprès de la desaparició de l’antic club de la vila.

El partit, corresponent a la primera jornada del Grup 2 de la Lliga Catalana de MiniFem, va acabar amb una clara victòria del Voltregà, que es va imposar en les tres parts davant d’un Blanes molt combatiu i il·lusionat, però que va acabar pagant la seva joventut i inexperiència.

El CP Blanes Atlètic, fundat fa 3 anys, va engegar a finals de la temporada passada una campanya per captar nenes amb la finalitat de crear una base femenina. Fruit d’això, enguany s’ha pogut formar un equip de categoria MiniFem amb 8 nenes de 6 a 9 anys, algunes de les quals novells en l’esport rodat.

La intenció del club és la de consolidar aquest equip i treballar per a curt termini poder ampliar la secció femenina amb equips en les diferents categories de base.

Text: Francesc X. Martínez