L’Ajuntament de Blanes restitueix per segon cop la pancarta que demana la llibertat dels polítics presos

Per segona vegada en pocs dies, l’Ajuntament de Blanes ha restituït la pancarta que demana la llibertat dels polítics presos. Operaris municipals s’han encarregat avui de penjar-la de nou, després que la matinada del passat dissabte uns desconeguts la van arrencar del balcó situat al primer pis de l’edifici consistorial. 

És la tercera pancarta que s’haurà instal·lat a la façana principal de l’Ajuntament de Blanes aquest any però, per evitar nous possibles actes vandàlics, s’han pres diverses mesures dissuasives. Una d’elles és que ara està situada molt més a munt que no pas ho estava abans, i s’ha reforçat la seva estructura. 

La nova ubicació que s’ha hagut de buscar ha requerit que s’hagi hagut de fer més grossa que les dues anteriors. Ara mesura cinc metres d’amplada, mentre que abans feia prop de tres metres, i també s’ha augmentat la llargada, que ha passat a ser de més d’un metre. 

La nova ubicació també ha requerit haver de desplaçar la ubicació que ocupava, perquè la seva visibilitat continuï sent òptima per a tothom qui visualitzi des de baix la façana principal de l’Ajuntament de Blanes. Cal recordar que la pancarta amb el text Llibertat Presos Polítics està penjada a l’edifici consistorial des del passat mes d’abril en compliment d’una moció que el ple de l’Ajuntament va aprovar per majoria, amb 13 vots. 

Fotos: Ajuntament de Blanes