Celebrat el X Aquatló Vila de Blanes amb més de 270 atletes

Aquest matí s’ha celebrat el 10è Aquatló Popular Vila de Blanes, organitzat pel Club Triatló Blanes amb el suport de l’Ajuntament i diverses empreses i establiments. Han participat un total de 274 participants, entre els quals el més ràpid en la categoria d’homes ha estat Adrià Muñoz Illana amb un temps de 26 minuts i 40 seconds.

L’han seguit Jordi Relats Moreno en segon lloc (26′ 46″) i Erik Steninger (26’ i 55″) en tercera posició. Els dos primers atletes són del Fast Triatlon, mentre que el tercer és del Prat Ttriatló. 

En la categoria de dones, la primera plaça ha estat per Maria Casals Mojica (30’ minuts i 16 seconds), del CN Barcelona. L’han seguit Gemma Díaz Ruiz i Laia Díaz Ruiz, dues germanes bessones que s’han classificat en segona i tercera posicions. Totes dues pertanyen al Prat Triatló. 

Premis per als primers equips i atletes locals 

En la categoria de premis per equips, el podi en dones l’han format en primer lloc el que duia per nom ‘MCS’ (31’ 43″), seguides per ‘Demos un paso adelante’ (37’08 minuts) en segon lloc i ‘Cunyicuquis’ en la tercera plaça, havent fet un temps de 37’ 44″. En equips mixtes el primer lloc ha estat per ‘Kinesi Team’ (28 minuts), el segon per ‘Tamacrew’ (30’07 minuts), i el tercer per ‘Los Hipopótamos’ (32’ 40″). 

Per la seva banda, pel que fa als equips masculins, els dos primers classificats són atletes blanencs: Guillem Pujol i Pere Boadas, avui formant equip amb el nom d’’Els Trutxus’, i que s’han proclamat vencedors amb un temps de 25’38 minuts. El podi l’han compartit amb ‘Brunets’ (28’58 minuts) al segon lloc i ‘Na Fent’ (29’34 minuts) en la tercera plaça. 

Els dos atletes blanencs més ràpids en masculí i femení han estat respectivament Sergi Rondon, que ha invertit un temps de 31’15 minuts; i Nina Costas Guerra, que ha fet el recorregut en 44’17 minuts. L’entrega de premis, que ha posat punt i final a la matinal esportiva viscuda entre el passeig i el mar, l’han encapçalat Antoni Ruiz, David Lara i Isidre Alba –membres de la junta del Club Triatló Blanes-, acompanyats pels regidors de l’Ajuntament de Blanes Àngel Canosa i Albert Sanz. 

Èxits consecutius de les diferents edicions de l’Aquatló 

El X Aquatló Vila de Blanes disputat avui al matí ha refermat l’afició que hi ha tant a Blanes com arreu de diverses localitats catalanes o inclús molt més lluny per posar a prova la pròpia resistència en natació i atletisme. La prova està organitzada pel Club Triatló Blanes amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, i forma part del calendari de la marca Blanes X Runners. 

Consisteix en tres trams consecutius que s’han de fer contrarellotge. Primer cal cobrir 400 metres nedant, després 4 kilòmetres corrent i per últim uns altres 400 metres nedant. Es fan dues sortides: la primera és per a homes individuals, i la segona per a dones i equips de dos. Tots i totes les participants han pogut reposar forces al costat de la zona de boxes on es fa el canvi d’indumentària per a cada tram de la prova. A banda d’aigua i altres refrescos, també hi havia xíndria i meló. 

Fotos: Ajuntament de Blanes