Activitats a Blanes els dies 24, 25 i 26 d’agost

Divendres 24 d’agost

§ De 10 a 21 hores, a diferents carres de Blanes Centre, i organitzada per l’ABBC: Botiga al Carrer d’Estiu. 

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2: Club de Jocs de Taula per a nens a partir de 8 anys, joves i adults, amb en David Quesada. 

§ De 19 a 19,30 hores, al Pg. de Dintre, i organitzat per ITF Blanes: exhibició de Taekwondo. 

§ A les 19,30 hores, a la Sala García-Tornel (C. Ample, 11), inauguració de l’exposició Blue d’Amore II, de Carles Maleis.

§ A les 22 hores (amb accés al jardí a partir de les 20,30 hores), al jardí botànic Marimurtra, ubicat al Pg. de Carles Faust, 9, i dins de “Les Nits del Marimurtra”: Un tomb per la vida, retrospectiva de la trajectòria musical de Susanna del Saz. 

§ A les 22 hores, a la Pl. de la Verge Maria, i dins de la 9a. edició dels “Docus a la Fresca”, organitzats per l’Ajuntament de Blanes i l’Associació Cultural La Focal. Projecció del documental “El combat de la memòria”, de Mon Marquès. Un viatge des del sistema educatiu de la segona República Espanyola (1936 – 39) fins avui. La sessió es complementarà amb un debat i compte amb una carpa informativa. 

Dissabte 25 d’agost

§ XX Trobada Gegantera de Blanes, amb la participació de les Colles Ganxona de Sant Feliu de Guixols, de Breda, de Maçanet de la Selva, de Salt i de Calonge, l’Associació de Gegants i Cap grossos de Lloret de Mar, l’Esbart Joaquim Ruyra i la Banda Mn. Joan Batlle. 
– A les 17 hores, Plantada al Pg. de Cortils i Vieta. 
– A les 18 hores, Cercavila pel Pg. de Cortils i Vieta, carrers de la Muralla, de Raval i Ample, i altre cop pel Pg. de Cortils i Vieta, fins al monument “A la Sardana”, on tindrà lloc el ball de gegants. 

§ De 17 a 21 hores, al camp de futbol Pedro A. Dorado, ubicat al C. de Ca la Guidó, s/núm., i organitzat per l’AD Ca la Guidó: torneig de futbol Vila de Blanes 2018, amb la participació del CD Blanes, del CD Blanes B, del FC Cuatro Vientos i de l’AD Ca la Guidó. 

Diumenge 26 d’agost

§ De 9,30 a 12,30 hores, a l’extrem sud de la Platja Central i al Pg. de Mar, i organitzat pel Club Triatló Blanes: X Aquatló Popular Vila de Blanes 2018.