Activitats a Blanes els dies 3, 4 i 5 d’agost

Divendres 3 d’agost

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Club de Jocs de Taula (per a nens a partir de 8 anys, joves i adults) amb en David Quesada. 

§ De 18 a 00,30 hores, a la Pl. dels Països Catalans: Festival Food Trucks, amb activitats infantils, música ambiental, DJ’s i concerts. 

§ A les 22 hores, a la Pl. de la Verge Maria, i dins de la 9a. edició dels “Docus a la Fresca”, organitzats per l’Ajuntament de Blanes i l’Associació Cultural La Focal: Projecció del documental La meva pell, un relat de vuit dones valentes amb arrels, identitats, orígens i sabers diferents. La sessió es complementarà amb un debat i compte amb una carpa informativa. 

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): posta en escena de l’Espectacle Musical d’Eurovisió Visc Cantant, dirigit per Cristina Pozo i Salva Alba. 

Dissabte 4 d’agost

§ A les 12 hores, a la piscina del càmping Bella Terra, ubicat a l’Av. de la Vila de Madrid, 35 – 40. 
Jornada Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. 

§ De 12 a 14 i de 18 a 24 hores, a la Pl. dels Països Catalans: Festival Food Trucks, amb activitats infantils, música ambiental, DJ’s i concerts. 

§ A les 20 hores, amb inscripció prèvia i punt de trobada a l’Oficina de Turisme de la Pl. de Catalunya: Visita guiada gratuïta. Ruta literària (en castellà). 

§ A les 22 hores (amb accés al jardí a partir de les 20,30 hores), al jardí botànic Marimurtra, ubicat al Pg. de Carles Faust, 9, i dins de “Les Nits del Marimurtra”: Concert de Judit Neddermann, de presentació del seu tercer disc Nua

Diumenge 5 d’agost

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera. 
Mercat d’articles de segona mà La Ganga

§ A les 10 hores, des de l’extrem sud de la platja central fins a la platja petita del port, i organitzada pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes: 76a edició de la Travessia Popular del Port de Blanes. 

§ De 12 a 14 i de 18 a 24 hores, a la Pl. dels Països Catalans: Festival Food Trucks, amb activitats infantils, música ambiental, DJ’s i concerts. 

§ A les 19 hores, al Pg. de Mar, al monument “Al Frare”, i organitzada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes i l’Agrupació Sardanista de Blanes: Audició de sardanes a càrrec de la Cobla del Baix Empordà. 

§ A les 20,30 hores, a la Cala de Sant Francesc i organitzat per les Associacions de Veïns de Sa Carbonera i de Raval: Sopar vora la mar (cadascú es porta el seu) i cantada d’havaneres.