Mor un home en caure accidentalment des de Sa Palomera a Blanes

Es tracta d’un home de 56 anys de nacionalitat alemanya que estava visitant la Roca de Sa Palomera acompanyat de la seva família quan s’ha precipitat al buit amb un resultat mortal.

 Els fets han tingut lloc aquest divendres a quarts de nou de la nit. Una patrulla d’agents de la Policia Local de Blanes que estava a prop de la Roca de Sa Palomera ha estat qui ha atès en primera instància l’alerta que ha donat als cossos de seguretat una testimoni de la caiguda. L’avís l’han donat quan eren pels volts de 2/4 de 9 de la nit, informant que hi havia hagut una persona que havia caigut en aquest entorn rocós. 

Malgrat els intents per reanimar-lo, no ha estat possible salvar-li la vida. Efectius de la Policia Local de Blanes, Mossos d’Esquadra i Protecció Civil han procedit a encerclar tot el perímetre d’accés, impedint l’accés del públic, per facilitar la tasca dels cossos d’emergència.

La víctima mortal és un home de 56 anys de nacionalitat alemanya que, segons testimonis, s’ha precipitat al buit de manera fortuïta quan visitava el capdamunt de la Roca de Sa Palomera acompanyat de dos membres de la seva família. 

Els Mossos d’Esquadra es faran càrrec de la investigació dels fets. Per la seva banda, efectius de la Policia Local seguien a quarts de 10 de la nit protegint el perímetre a l’espera que es procedís a l’aixecament del cadàver. En l’atenció del cas han intervingut efectius de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, Mossos d’Esquadra, Bombers i el SEM. 

Fotos: Ajuntament de Blanes