Ciutadans demana al govern de Blanes que despengi la pancarta política de la façana de l’Ajuntament

Ajuntament de Blanes

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Blanes ha tornat a sol·licitar al govern del PSC que despengi de la façana consistorial la pancarta de suport als polítics presos i «respecti la neutralitat institucional». 

El portaveu de la formació, Sergio Atalaya, ha demanat als socialistes que «no aprofitin els actes de la Festa Major de Blanes per fer apologia d’unes determinades opcions polítiques» i ha criticat també que durant el seu mandat «no hagin fet cap gest per retirar aquesta pancarta tot i el perjudici que pot tenir a nivell d’imatge del municipi».

«Ja sabem que al PSC li agrada posar-se de perfil amb el separatisme i mirar cap a un altre costat però la situació política dels darrers mesos ens està passant factura i és evident que aquest any l’ocupació turística és menor», ha precisat el portaveu. Per Atalaya, la retirada de la pancarta suposaria «un gest en favor de la convivència» perquè permetria a tots els veïns i visitants sentir-se part de la Festa Major de Blanes en comptes de veure «com l’Ajuntament els exclou en cedir l’espai públic únicament al separatisme».

«Creiem que la façana de l’Ajuntament no hauria d’utilitzar-se per fer al·lusions polítiques i demanem que es respecti la neutralitat institucional, especialment durant la Festa Major, quan milers de persones ens visiten atrets pel concurs de focs i les desenes d´activitats que es realitzen» ha conclòs.