Activitats a Blanes els dies 22, 23 i 24 de juny

Divendres 22 de juny 

§ A les 10 hores, per diferents carrers del veïnat de La Plantera, i organitzada per l’escola Napoleó Soliva: Cursa de fi de curs. 

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i amb motiu del 75è aniversari del Club de Vela Blanes: presentació de l’Auca del Club de Vela Blanes. 

Dissabte 23 de juny 

§ A les 17 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzada per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes: Revetlla de Sant Joan i festa de final de temporada amb ball i música en viu. 

§ Revetlla de Sant Joan 2018, al Pg. de Cortils i Vieta, i organitzada per l’AEiG Pinya de Rosa i la Colla de Diables Sa Forcanera. 
– A les 18,30 hores, xocolatada. 
– A les 19 hores, taller infantil. 
– A les 19,30 hores, entrega de la flameta. 
– A les 20 hores, exposició i taller de gegants. 
– A les 20,30 hores, encesa de la foguera. 
– A les 21 hores, sopar popular. 
– A les 22 hores, batucada pel passeig. 
– A les 22,30 hores, balls tradicionals. 
– A les 23 hores, concerts amb “Tropical Roots”, “Arkadia Sound” i “PD Zitas”. 

§ De les 20 a les 2 hores de la matinada, a la Pl. de Mas Moixa i organitzada per l’AV del Vilar Petit – Mas Moixa: Revetlla de Sant Joan amb sopar popular i música. 

Diumenge 24 de juny 

§ A les 19 hores, al Templet de Linné del jardí botànic Marimurtra, ubicat al Pg. de Carles Faust, 9, i organitzada per la Fundació Amics Joan Petit – Nens amb Càncer.: 16a. Festa dels Contes de Sant Joan. 

§ De les 19,30 a les 20,30 hores, amb sortida des de la platja, a l’alçada del monument “A la Sardana”, arribada al castell de Sant Joan, i organitzada pel Grup Fondistes Blanes: VI Escalada Castell de Sant Joan (666 escales).