La Policia Local de Blanes deté dues dones acusades de robatoris en diversos centres comercials

Avui han passat a disposició judicial les dues dones que van detenir agents de la Policia Local de Blanes el passat dimarts al vespre, acusades delicte continuat de furt per valor de 1.254 euros, si bé també s’han pogut recuperar altres articles dels quals està pendent quantificar el seu valor.

Les detingudes, dues dones de nacionalitat espanyola, es van apoderar d’una gran quantitat de productes en diversos supermercats del municipi. 

Majoritàriament es tracta de productes d’alimentació de qualitat, i la sostracció es va efectuar en establiments situats al polígon industrial i comercial que hi ha als afores de la ciutat. Els fets es van desencadenar poc després de 2/4 de 5 de la tarda, quan la Policia Local de Blanes va rebre una trucada d’un dels establiments on s’havia realitzat una de les sostraccions. 

Els mateixos treballadors de la botiga van informar que tenien retingudes dues dones a qui havien sorprès quan robaven articles al seu establiment. Quan la patrulla de la Policia Local va arribar al local, les dues dones havien marxat en direcció a l’Estació de Tren, localitzant-les molt a prop d’aquí quan pretenien fugir a bord d’un vehicle. Els agents van identificar-les, i van comprovar que totes dues compten amb antecedents policials. 

Paral·lelament, els agents policials van trobar el gènere sostret –descrit pels responsables de l’establiment-, així com altres tipus de productes. Una part estava dipositat en un contenidor situat molt a prop de la botiga on havien efectuat el robatori, i la resta d’articles els va recuperar la Policia Local a l’interior del vehicle que portaven les dues dones per fugir, un turisme Citroen C3. 

Suposadament, les dues dones havien llençat a l’interior del contenidor els articles robats en el primer comerç on els treballadors van retenir-les inicialment, donant l’alerta a les forces policials. Per la seva banda, els altres productes que es va comprovar que havien sostret en altres botigues, els van traslladar al vehicle amb què volien escapolir-se. 

Per aquest motiu, la Policia Local va contactar amb altres centres comercials de la zona identificats a través dels articles. Entre el gènere que s’ha aconseguit recuperar hi ha principalment articles de xarcuteria i conserves d’alta gama, fruits secs, oli, condiments, així com productes de la llar i sanitaris, entre d’altres.

Els agents també es van encarregar de localitzar i obtenir les imatges captades per les càmeres de seguretat situades davant del contenidor, on s’hi veien les dues dones llençant-hi productes que van ser recuperats posteriorment. Amb tots aquests elements, es va procedir a imputar les dues dones un delicte continuat de furt i, posteriorment, avui al migdia les dues dones han passat a disposició judicial als Jutjats de Primera i Instrucció de Blanes.