Activitats a Blanes els dies 18, 19 i 20 de maig

Divendres 18 de maig

§ De 9 a 15 hores, a la pista verda Q1, Q2 i Q3 de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzat per l’escola Ventijol: Torneig de Futbol Sala amb la participació de les escoles Joan XXII, d’Olot, Mare de Déu del Món, de Vilafan, Juan de la Vella, de Girona, i Ventijol, de Blanes.

§ De 9,30 a 11,30 hores, amb sortida i arribada al Pg. de Mar, adreçada a l’alumnat de 6è de primària dels centres educatius de Blanes i organitzada per la Comissió d’Activitats Educatives Solidàries: Cursa per la Pau. 

§ A les 19 hores, a la Biblioteca (Pg. de Catalunya, 2), i organitzat pel Rotary Club Blanes, amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics de Blanes: 1r. Premi en Excel·lència Comunicativa en Anglès dels Alumnes de 1r. de Batxillerat de Blanes. 

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i organitzat per l’Assoc. Cultural Amics de “Música a l’Esperança”, dins del cicle “Música a l’Esperança, XXVII Cicle de Concerts”: Gatticattivi, amb Caterinagela Fadda, guitarra, i Carlo Doneddu, guitarra. 

Dissabte 19 de maig

§ A les 12 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics: presentació del nou sistema de recollida de residus i neteja viària de Blanes. Organitza: Ajuntament de Blanes

§ De 17 a 19,30 hores, a la pista groga de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Esportiu Shorei Ryu: Curs de Defensa Personal Femenina. 

§ A les 18 hores, a les instal·lacions del Club de Vela Blanes, ubicades a l’Esplanada del Port, s/núm., i dins els actes de commemoració del 75è aniversari del Club de Vela Blanes.
Xerrada: La importància de Blanes en l’àmbit marítim: una visió històrica des del vescomtat de Cabrera fins al 75 aniversari del CVB, a càrrec de Rosa Almuzara, historiadora i especialista en història marítima.

Diumenge 20 de maig

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona ma La Ganga.

§ De 9 a 19 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada per la Federació Catalana de Futbol: Fase Final Base Femení de Futbol Sala. 

§ De 9,15 a 13,30 hores, amb sortida des del C. de la Salut i recorregut per diferents carrers del veïnat de Mas Enlaire, amb aturada i petit esmorzar al local social de l’AAVV de Mas Enlaire, emprenent el recorregut de nou fins al col·legi Sta. Maria, on, a les 11,30 hores, tindrà lloc una missa a la capella. A les 13 hores es reprendrà la cercavila fins a la Pl. d’Espanya, on tindrà lloc un petit concert i una breu audició de sardanes.

§ A les 10 hores, amb sortida al Pg. de Mar, recorregut de 8 km., i organitzada per la Fundació Oncolliga Blanes: 5a. Marxa Solidària Oncolliga’t en marxa.

§ De 10 a 13 hores, a l’Institut S’Agulla (Ctra. de Malgrat, 13) acte commemoratiu del 25è aniversari del centre. 

§ A les 11 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat pel PSUC i CCOO: Homenatge a Marcelino Camacho.