Activitats a Blanes els dies 4, 5 i 6 de maig

Divendres 4 de maig

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2), Club de Jocs de Taula per a joves (a partir de 12 anys) i adults, amb en David Quesada.

§ A les 19 hores, a la Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 4): inauguració de l’exposició Joves Talents V.6 (Carlota Mollet, Brenda Caballero, Eduard Kryga i M. Àngels Maresma).

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Posta en escena d’Othelo, de William Shakespeare. Una producció argentina dirigida per Gabriel Chamé.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, cicle “Música a l’Esperança, XXVII Cicle de Concerts”. Actuació de Marion Harper Trio (Marion Harper, veu, Aleix Iglesias, sintetitzadors, i Joan Vissi, guitarra elèctrica) presenta el seu darrere disc Hydrangea

Dissabte 5 de maig

§ De 9,30 a 15 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Wolf Gimnàstic Club.: III Torneo de Gimnasia Artística Ciudad de Blanes.

§ De 10 a 12 hores, a la Casa de la Cultura, (carrer. de Mn. Jaume Arcelós, 7), i dins del Cicle de Xerrades Espai de Debat organitzat pel Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Blanes i les AMPA: Bullyng: assetjament a les escoles a càrrec de Clara Garreta Sanz, psicòloga, mediadora i coach. 

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes, (C. Ample, 26): el grup Nabac presenta el seu nou espectacle Records per a tu

Diumenge 6 de maig

§ De 9 a 18 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Wolf Gimnàstic Club: III Torneo de Gimnasia Artística Ciudad de Blanes. 

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera: mercat d’articles de segona ma La Ganga

§ De 9 a 14 hores, amb sortida a Tossa de Mar a les 9 hores, i arribada al Pg. de Mar de Blanes a partir de les 11 hores, i organitzada pel Grup Fondistes de Blanes. V Trail Selva Marítima (22 Km.).