Activitats a Blanes els dies 9, 10 i 11 de març

Divendres 9 de març

§ A les 18 hores, a la Biblioteca Jove (Pg. de Catalunya, 2), club de Jocs de Taula, per a joves (a partir de 12 anys) i adults, amb en David Quesada.

§ A les 18 hores, al local de l’ Associació de Dones Artesanes de Blanes, ubicat al C. del Mercat, 2, i organitzada per l’Associació de Dones Artesanes de Blanes com a acte del Dia Internacional de la Dona: Festa del Dia de la Dona.

§ De 18 a 20 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzat per Creu Roja de Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar com a acte de commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.
Estand amb informació i activitats relacionades amb el Dia Internacional de les Dones.

§ A les 19 hores, a la sala Casa Oms (C. Ample, 11): Visita guiada a l’exposició Viatges Recvll.

§ A les 19 hores, a l’Espai Integratiu, ubicat al C. de l’Or, 2, i organitzat pel Col·lectiu Dona Terra com a acte de commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones: cercle de dones obert.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Òpera Jove de Catalunya presenta  Tribut als tres tenors.

Dissabte 10 de març

§ De 9 a 18 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43, i organitzat pel Club Twirling Blanes: Campionat d’Espanya de Parelles i Conjunts de Twirling.

§ De 9’30 a 21 hores, per diferents carrers del centre i organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre: Botiga al Carrer.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 15), Concert del Cor de Cambra Sota Palau i Ensemble vocal “La ritournelle”, de Colombiers (França).

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i dins del actes que tenen lloc amb motiu de la LIV edició del lliurament dels Premis Recvll, representació de l’obra El traspàs, d’Eloi Folguera, premi Recvll de Teatre “Josep Ametller” 2017.

Diumenge 11 de març

§ De 9 a 16,30 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzat pel Club Twirling Blanes: Campionat d’Espanya de Parelles i Conjunts de Twirling.

§ A les 12 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Lliurament LIV Premis Recvll.