Recollida de signatures a Blanes en defensa de les pensions dignes

Corren temps difícils per les classes treballadores del nostre país. Vivim en una autèntica campanya de màrqueting del Partit Popular que intenta mediàticament difuminar la realitat que viuen els nostres veïns i veïnes, intenten mirar cap a un altre costat mentre hi ha nens que passen fam, avis que passen fred, treballadors que no arriben a final de mes.

Curiosament, en el moment que s’apropen unes eleccions, el president Mariano Rajoy alerta als pensionistes que les seves pensions estan en risc, i potser porten raó, ja que amb el Partit Popular al Govern de l’Estat és un autèntic perill pels pensionistes i no al reves, prova d’això és que estan ficant la mà a la guardiola de les pensions i l’estan buidant.

Catalunya en Comú ha posat en marxa la campanya iniciada pels sindicats majoritaris CCOO i UGT, per recollir signatures de tots els veïns i veïnes de la nostra vila que reben com un insult la pujada del 0,25% mentre la factura de la llum puja a prop del 8%. Des de Catalunya En Comú troben incomprensible i indignant la ridícula pujada de les pensions.

Defensen unes pensions dignes i assenyalem que les pensions ja estan cobertes i que, darrere de la campanya de la por del govern del PP,  hi ha una intenció de carregar-se el sistema públic de la seguretat social. Amb aquests motius ja són dues les taules que s’han muntat a Blanes, tant a la porta de l’Ajuntament com a plaça Espanya i es tornarà a muntar una altra taula pròximament per continuar recollint signatures.

Els membres de Catalunya En Comú a Blanes reconeixen que és tot un èxit que la gent s’apropi fins a les taules a l’hora de recollir signatures, però també recorden que és important la implicació no només de totes les persones jubilades sinó també dels que en un futur ho seran per tal que puguem tenir unes pensions dignes per tots i totes.

També volen recordar la lluita de tants anys dels treballadors i treballadores d’arreu del país que van lluitar per unes pensions dignes i pel sistema públic de la seguretat social. Així mateix ressalten que els drets no només es conquisten sinó que s’han de defensar allà on calgui perquè sinó haurem perdut tot allò que va costar sang i suor d’aconseguir.