Activitats a Blanes els dies 1, 2 i 3 de juny

Divendres 1 de juny
§ A les 19,30 hores, al vestíbul de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2) Inauguració de l’exposició “On comença de nou la vida”.

§ A les 19,45 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, Xerrada: Seguretat alimentària per a la població matern-infantil de la regió de Basse, a la República de Gàmbia, a càrrec de Mercè Vidal, directora-gerent de l’entitat Nutrició Sense Fronteres.

 

§ De les 18 a les 22 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: VI Curs Nacional de Karate-Do Shotokan, organitzat pel Club Karate-Do Blanes.

§ A les 20 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), i organitzada per la Junta Local de Blanes de l’AECC, Catalunya Contra el Càncer. Conferència a càrrec del Doctor Ramon Miralbell.

§ A les 21 hores, a la pista esportiva de Mas Florit: Festa Jove, dins dels actes de celebració de les Festes de Mas Florit 2012.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, dins del cicle Música a l’Esperança, XXI Cicle de Concerts: Carme Canela, veu, i Jordi Matas, guitarra.

Dissabte 2 de juny
§ Tot el dia, a la pista esportiva de Mas Florit, actes de celebració de les Festes de Mas Florit 2012.
A les 10 hores, traca de petards.
A les 10,30 hores, cercavila pels carrers del barri, amb la Colla Gegantera de Blanes.
A les 11 hores, jocs i manualitats de reciclatge.
A les 12 hores, concurs de dibuix infantil.
De les 12 a les 14 hores, concurs i degustació de truites de patates i de pans de pessic.
A les 17,30 hores, gran xocolatada amb melindros.
A les 18,30 hores, lliurament de trofeus dels concursos de dibuix i de truites de patates i pans de pessic.
A les 19 hores, exhibicions esportives i artístiques.
A les 20,30 hores, espectacle de ball i animació.

§ De les 8 a les 20 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: Copa Catalana de Judo, organitzada pel Club Judo Blanes.

§ De les 8,30 a les 19,30 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: Campionat Social 2012, organitzat per l’Associació de Personal de la Caixa.

§ De les 9 a les 14 i de les 16 a les 21 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: VI Curs Nacional de Karate-Do Shotokan, organitzat pel Club Karate-Do Blanes.

§ A les 12 hores, al Club de Vela Blanes, ubicat a l’Esplanada del Port, IV Trofeu de Vela Carla Bulgaria Roses Beauty. Campionat nacional d’Optimist per a regatistes de 8 a 14 anys.

§ De les 15,30 a les 17,30 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzada pel Club Blanesport 83, Jornada de Tecnificació de Futbol Sala. De 15,30 a 16,30 hores, benjamí, infantil i cadet, i de 16,30 a 17,30 hores, sènior femení, sènior masculí i juvenil.

§ A les 17 hores, a l’Antic Pavelló d’Esports (C. de J. Tarradellas, 2), Festa Homenatge a la Gent Gran. Balls i cants diversos a càrrec de la Casa del Mar, del Casal Benet Ribas i de l’entitat ABAC,  i Homenatge a les Noces d’Or.

§ A les 20,15 hores, a la parròquia de Sta. Maria, ubicada a la Pl. de l’Església, i amb motiu del 15è aniversari del Cor de Cambra Sota Palau: Concert Sota Palau amb el Cor Maragall de Girona.

§ De les 23 a les 3 hores, a la sala polivalent de l’Espai Creatiu Morralla (Av. de l’Estació, 7, -nau 4-), i organitzada per l’entitat Esguard, Festa Benèfica a favor de l’entitat.

Diumenge 3 de juny
§ De les 8,15 a les 13,15 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, Campionat Social 2012, organitzat per l’Associació de Personal de la Caixa.

§ De les 9 a les 14 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, VI Curs Nacional de Karate-Do Shotokan i IV Demostració de Karate-Do, Memorial Nakayama, organitzat pel Club Karate-Do Blanes.

§ A les 10 hores, a la plaça de Mas Florit, Sardinada popular, dins dels actes de celebració de les Festes de Mas Florit 2012.

§ De les 10 a les 14 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, Cloenda de Temporada, organitzada pel Club Bàsquet Blanes.

§ A les 17 hores, al Club de Vela Blanes, ubicat a l’Esplanada del Port: Lliurament dels premis del IV Trofeu de Vela Carla Bulgaria Roses Beauty, a càrrec de Carla Royo Villanova.

§ A les 17 hores, a l’Antic Pavelló d’Esports (C. de J. Tarradellas, 2): Festa Homenatge a la Gent Gran. Balls i cants diversos a càrrec de la Casa del Mar, del Casal Benet Ribas i de l’entitat ABAC.