Activitats a Blanes els dies 1, 2 i 3 de desembre

Divendres 1 de desembre

§ De 10 a 14,30 i de 17 a 20,30 hores, a les façanes principal i lateral del Mercat de Blanes, ubicat al C. de Mas Enlaire, 2, i organitzat per l’Associació de Veïns de Mas Enlaire: 1r. Mercat Nadalenc.

§ A les 18 hores, a la sala Casa Oms (Ample, 11), inauguració de l’exposició Pepet Llorens, una vida plena d’art.

Dissabte 2 de desembre

§ De 10 a 14,30 hores, a les façanes principal i lateral del Mercat de Blanes, ubicat al C. de Mas Enlaire, 2, i organitzat per l’Associació de Veïns de Mas Enlaire: 1r. Mercat Nadalenc.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (Ample, 26), El Mirall posa en escena Oceans.

Diumenge 3 de desembre

§ De 8 a 16 hores, amb sortida i arribada a les immediacions del Santuari del Vilar, i organitzat pel Centre Excursionista de Blanes: VIII Passafred (21 Km i 12 Km).

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera: mercat d’articles de segona mà La Ganga.

§ A les 10 hores, a l’antiga Escola Carles Faust (Ptge. de la Vila de Lloret, 5), i organitzat per l’AFIC Blanes, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: fotografies Nadalenques per a la Marató de TV3.

§ A les 18 hores, al Casal la Cooperativa, ubicat al C. de la Muralla, 28, i organitzada per l’ABBC, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Quina solidària dels botiguers de Blanes.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes ( Ample, 26): El Mirall posa en escena Oceans.