Activitats a Blanes els dies 17, 18 i 19 de novembre

Divendres 17 de novembre

§ De 18 a 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2) i organitzada per l’Associació de Dones Artesanes de Blanes, dins dels actes de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones.
Xerrada – Taller: Zapatos Rojos. Arte Público, a càrrec de Margarita Medina i Carme Guasch, psicòlogues.

§ A les 19,30 hores, al local de l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales (C. de Mont-Ferrant, 1): Missa de celebració del Día de la Patrona de Ardales, Virgen de Villaverde (8 de setembre), i berenar-sopar.

§ A les 22,15 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Concert de Santa Cecília, a càrrec de la Banda i Cobla del col·legi Sta. Maria, dirigides per Jordi Sacristán.

Dissabte 18 de novembre

§ De 8 a 19 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Judo Blanes: Copa Catalunya Infantil i Cadet de Judo.

§ Al Pg. de Pau Casals, davant del Banc dels Músics: Trenquem les fronteres! (acte solidari en benefici dels refugiats d’Atenes).
– De 16 a 20 hores, fira solidària.
– De 16 a 18 hores, pati de tallers.
– A les 17,30 hores, cercavila i batucada, a càrrec de les Colles de Diables de Blanes i Palafolls.
– De 18 a 19,30 hores, espai consciència (xerrada).
– De 19,30 a 21,30 hores, música reivindicativa, amb Xavi Mata i Àlex Pérez.

§ A les 16 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzat per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, sorteig de vals de compra.

§ A les 16 hores, a l’Espai Integratiu ubicat al C. de l’Or, 2, i organitzat pel Col·lectiu Dona Terra, dins dels actes de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones. Taller: Re-enamorarte, a càrrec de Daniela Violi.

§ A les 18 hores, a l’Escola de Dansa Daina, ubicada a l’Av. de la Pau, 18, i organitzada per l’Associació de Dones Artesanes de Blanes, dins dels actes de commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones. Dansa i Artteràpia: “Arquetips”.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): espectacle de ball flamenc Lo Nuestro a càrrec de la companyia de dansa del ballarí blanenc Dani Candelas.

Diumenge 19 de novembre

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona ma La Ganga.

§ A les 12,40 hores, amb sortida de la Pl. de la Sagrada Família i fins a la Pl. d’Espanya, amb recorregut pels carrers de la Salut, de Jaume Ferrer, de Raval i de la Muralla i pel Pg. de Dintre, i com a acte de celebració de la Festa del Músic: Cercavila de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria i petit concert a peu dret.

§ De 15,30 a 21 hores, al hall de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Bàsquet Blanes, coincidint amb l’acte de presentació dels equips per a la temporada 2017 – 2018.
Gran recapte d’aliments.

§ De 17,45 a 19,30 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes: presentació dels equips del Club Bàsquet Blanes per a la temporada 2017 – 2018.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), posta en escena de Hotot, amb Marcel Tomás Ribas i Toni Escribano Grau.