El PPC de Blanes diu que l’alcalde «no ens pot acusar d’irresponsables quan ell ni escolta ni dialoga»

Salvador Tordera

El portaveu del grup municipal del PPC a Blanes, Salvador Tordera, ha manifestat avui que «nosaltres sí que ens sentim defraudats i sorpresos amb el Govern Municipal i amb l’alcalde, que no ens pot acusar d’irresponsables quan ell ni escolta ni dialoga». Després de les últimes declaracions de l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, en una entrevista a El Punt Avui, Tordera ha manifestat que «ser responsables no significa dir amén a tot».

El portaveu ha recordat a l’alcalde que està governant amb minoria i ha criticat que «el senyor Marigó només ordena i vol que es faci tot sense negociació, sense moure una sola coma del que ell diu, i això és inadmissible».

 

Tordera ha posat com a exemple que «Marigó ens va assegurar que ens mantindria informats de l’estat del pla d’ajust que ha presentat al Govern Espanyol, un pla d’ajust que afecta directament les butxaques dels ciutadans, i ens n’hem acabat assabentant pels mitjans de comunicació».

Tordera ha argumentat que «el que és irresponsable i poc valent és no haver aprovat encara els pressupostos municipals i pretendre que votem un conjunt de mesures de reducció en despesa de personal sense haver pogut valorar els comptes en la seva globalitat». El portaveu ha conclòs que «des del Partit Popular hem actuat en tot moment com a partit responsable i seriós sabent la difícil situació que està passant el nostre Consistori i tots els ciutadans de Blanes».