Iñaki García Bernis és el nou director gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Iñaki Garcia Bernis / Facebook

Els membres de l’òrgan de selecció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva designat per a la contractació laboral d’un director gerent van acordar per unanimitat proposar al candidat Iñaki García Bernis per ocupar el lloc en qüestió, proposta que ha estat ratificada pel Consell Rector de la Corporació, en la seva reunió de data 20 de juliol de 2017. La seva incorporació es realitzarà el 4 de setembre.

Iñaki García Bernis és llicenciat en Ciències Econòmiques i Administració d’Empreses per la Universitat Internacional de Catalunya, diplomat en Economia per Inede (Institut Europeo de Dret i Economia) i PDG (Programa de Direcció General) per l’IESE. Amb una àmplia experiència professional, tant com a gestor com en el món sanitari.

Entre d’altres, ha estat director general d’uns Laboratoris de Tècniques Especials i gerent d’un Laboratori d’Analítiques. Anteriorment, va exercir de gerent a l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona i va formar part de la Direcció General i la Gerència de l’Hospital Universitari General de Catalunya de Sant Cugat del Vallés. També va exercir com a director de l’Àrea Econòmicofinancera de l’Hospital Clínic i Provincial de Barcelona i com a consultor.

Notícia relacionada: «Iñaki García Bernis, nou director gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva», a www.radiocalella.cat