Cs Blanes demana a l’Ajuntament que es personi en el cas d’Aigües de Blanes per exigir responsabilitats per la gestió

Segio Atalaya, portveu del grup municipal de Ciutadns (Cs)

El portaveu de Ciutadans de Blanes, Sergio Atalaya, ha demanat a l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, que l’Ajuntament “es personi en el cas d’Aigües de Blanes i així pugui demanar responsabilitats per la gestió si realment es van produir adjudicacions irregulars”.

El regidor considera que l’Ajuntament “té l’obligació de personar-se per tenir accés a la instrucció i vetllar pels interessos dels blanencs”. Atalaya ha afirmat que la suspensió de la declaració dels exalcaldes prevista per avui  Al Jutjat d’Instrucció 6 de Blanes “dóna temps suficient al govern municipal per personar-se en el cas i així poder ser present en la nova data prevista per als interrogatoris”.

“No pot ser que vagin a declarar dos exalcaldes i l’interventor municipal per 18 adjudicacions presumptament realitzades al marge de la Llei de Contractes del Sector Públic i l’Ajuntament no hi sigui present com a part afectada”, ha criticat. El portaveu taronja considera que l’alcalde “hauria de ser el primer interessat a vetllar pels interessos dels blanencs” i ha demanat que “si no ho vol fer, que sigui clar i digui quins interessos està protegint”.

“Estem parlant d’un cas en el qual la Sindicatura de Comptes ha trobat 18 contractes adjudicats de forma irregular, tres dels quals a les empreses de Narcís Piferrer, el conseller delegat d’Aigües de Blanes del que ja hem demanat la dimissió o que se l’aparti en nombroses ocasions”, ha reiterat.