L’equip Calma FP de Castelldefels va guanyar el IV Torneig de Futbol Platja de Blanes

El jugadors de l’equip Calma FP i la regidora Dafne Galvany

El IV Torneig de Futbol Platja de Blanes celebrat el passat cap de setmana a la platja del centre de la vila ha tornat a aixecar una gran expectació doncs un dels seus atractius és poder veure de prop l’espectacularitat que poden arribar a tenir les jugades dels esportistes sobre la sorra.

Organitzat per quart any consecutiu pel Club Futbol Atlètic amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol, l’Ajuntament de Blanes, la Diputació de Girona i diverses empreses i establiments, la competició va culminar aquest passat diumenge amb la final per decidir les dues primeres posicions. L’equip ‘Calma Futbol Platja – Tibu-Ron’, procedent de Castelldefels, es va proclamar campió després de derrotar als favorits, el ‘Brunch Bocateria – Crowley’s’, format majoritàriament per jugadors de Blanes.

La final disputada el vespre d’aquest passat diumenge per tancar la competició va emocionar al nombrós públic que es va congregar en especial per saber el desenllaç. No tan sols perquè el ‘Brunch Bocateria – Crowley’s’ està format majoritàriament per jugadors blanencs, sinó també perquè l’any passat va ser l’equip que es va proclamar campió després que en les dues primeres edicions s’havien quedat a les portes d’aconseguir-ho.

En total, han participat al IV Torneig de Futbol Platja de Blanes 18 equips procedents majoritàriament de Blanes, Lloret, Tordera, Barcelona, Hostalric o, com ha estat el cas dels nous campions, de Castelldefels. Dissabte es van jugar els partits de la fase inicial de lligueta, mentre que ahir diumenge va ser el torn de la fase final que va culminar amb l’emocionant partit que va tancar la competició.

Al llarg del cap de setmana, tant els participants com el públic assistent van poder gaudir d’una zona d’ombra, música ambient i una barra de bar on reposar forces i apaivagar la calor. També cal destacar que la narració dels partits va comptar amb dos speakers que van contribuir a donar un encara ambient més distès i amè a l’esdeveniment: Dani Adame i Pitu Palacios.

Classificació, premis i guardons especials

A rengló seguit que s’havia disputat la final, va arribar el moment de fer l’entrega de premis als vuit primers classificats, així com a diferents modalitats esportives i extra-esportives que també comptaven amb sengles reconeixements. El lliurament el van encapçalar president del Club Futbol Atlètic Blanes, Ivan Alaminos, acompanyat de la regidora de Promoció de la Ciutat, Turisme, Fires, Comerç i Empresa, Dafne Galvany.

A banda del campió i sotscampió –Calma Futbol Platja – Tibu-Ron i Brunch Bocateria – Crowley’s-, les vuit primeres posicions les van ocupar els següents equips: en 3er lloc Càmping Solmar, a la 4a plaça Freestaila, en 5ena posició Puenting BCN.com, a la 6a plaça Lacade, al 7è lloc Ferreteria Disset Tres-Cents, i en 8a posició Unió Deportiva Descansa.

Pel que fa als guardons individuals i especials, el premi del concurs de faltes el va guanyar el joveníssim Mario Martinetto; en xilenes va guanyar David Romero; el millor porter va ser Quico Riera; el màxim golejador Audal Andrés; com a millor jugador es va escollir Darío Cesena, i finalment s’ha premiat com a facilitadors del millor fairplay de la competició a l’equip d’àrbitres amb què ha comptat el IV Torneig de Futbol Platja.

Fotos: Ajuntament de Blanes