La II Nit de l’Esport de Blanes reconeix la tasca de 50 esportistes, equips, entitats i periodistes esportius

Aitor Roger

La Ciutat Esportiva Blanes va allotjar aquest passat dissabte per segon any consecutiu la II Nit de l’Esport, que serveix per fer un reconeixement públic als esportistes i entitats de la vila més dinàmics i actius.

Al llarg de la vetllada es van lliurar sengles premis en forma de trofeu a més d’un centenar llarg de persones: 27 esportistes en la categoria d’individuals i un centenar d’atletes i jugadors d’equips i grups en competició triats per les mateixes entitats esportives del municipi en les dues modalitats: en solitari i per equips. L’objectiu ha estat un any més agrair la tasca i els resultats aconseguits per les entitats esportistes blanenques durant la passada temporada, a l’hora que es gaudia d’una estona entretinguda i festiva.

L’acte el van encapçalar l’alcalde de Blanes accidental, Quim Torrecillas, acompanyat del regidor d’Esports, Joel Comas. També es van encarregar de lliurar els trofeus regidors i regidores del consistori en representació dels respectius grups polítics municipals. D’altra banda, es va convidar igualment perquè assistissin a la vetllada als exregidors d’Esports durant aquests anys a la Ciutat Esportiva, comptant amb la presència de Xavier Oms i Xavier Marcos.

Novament, l’expertesa i veterania del periodistes blanenc de TV3 Rafel Bagot va ser l’ingredient imprescindible per encarregar-se de ser el mestre de cerimònies d’excepció que requereix la vetllada. Rafel Bagot va anar desvetllant els guardonats i guardonades de la II Nit de l’Esportmentre els aplaudiments del nombrós públic no paraven de multiplicar-se. Per la seva banda, l’atleta blanenc d’ultrafons Xavi Marina va estar venent i signant llibres de la seva primera incursió literària: ‘Una vida llena de metas’.

Abans que arribés el moment de fer-se la fotografia de família de rigor –molt difícil d’aconseguir per la gran quantitat de premiats que calia aplegar-, l’alcalde accidental, el regidor d’Esports i els representants municipals van tallar  el pastís que va cedir per a la ocasió Pastisseria Marina. L’il·luminaven dues bengales en representació dels dos anys que ha complert enguany la recuperada Nit de l’Esport.

Reconeixements a Hiltbrand, Pujol i Sabaly, i premis especials

Al llarg de la vetllada també es van lliurar reconeixements especials a tres esportistes internacionals de Blanes. Al pilot de karting Pedro Hiltbrand, al nedador Guillem Pujol i al corredor Buba Sabaly. De tots tres, l’únic que va poder recollir el seu premi personalment va ser l’atleta senegalès Buba Sabaly, ja que tant Pujol com Hiltbrand són fora de Blanes, precisament perquè estan participant en sengles competicions. En nom del nedador, va recollir el trofeu el seu pare, Robert Pujol.

Aitor Roger

L’apartat de premis especials es va completar amb una destacada novetat, afegida enguany per primera vegada. Es va voler agrair el treball desenvolupat per quatre periodistes blanencs i del territori durant molts anys a través de diversos mitjans de comunicació: Enric López –conegut popularment com a ‘Charlie’-, Albert Ros, Alfons Serrano i Pedro Hormigo.

Per motius de salut, Enric López no va poder assistir a la cerimònia, i està previst que se li pugui lliurar personalment quan s’hagi recuperat. D’altra banda, Alfons Serrano va sorprendre tota la concurrència recuperant una mostra del seu treball: una fotografia de grup de la primera nit de l’esport que es va celebrar a Blanes l’any 1973, quan s’organitzava en un format molt diferent al què es fa ara.

Al terme de la festa, la valoració va ser plenament positiva, a càrrec del regidor d’Esports Joel Comas: “L’any passat, quan ens vam plantejar recuperar aquesta  festa amb el mateix format que fa 10 anys, ja va ser una gran ocasió. Ara, però, realment hem aconseguit superar-nos. No tan sols pels premis que hem repartit, sinó per l’acceptació que ha tingut arreu del món esportiu blanenc .

El regidor d’Esports també va voler agrair el suport tant de les entitats com de tot el personal de l’àrea que presideix per poder organitzar l’esdeveniment: “Hem sento molt  orgullós d’haver pogut tornar a comprovar que l’esperit esportiu continua ben viu tant entre els nostres esportistes com a les nostres entitats. Som una flama que hem d’ajudar entre tots que mai no s’apagui”.

Aitor Roger

Suport al Consell Local de Joventut i al desig que es pugui fer l’’Ensorra’t’

L’alcalde accidental de Blanes, Quim Torrecillas, va recordar l’objectiu que la instal·lació on s’estava fent la festa, la Ciutat Esportiva, la faci servir la gent del municipi: “Perquè fer esport també és socialitzar-se, passar-s’ho bé, educar i créixer en un entorn sa”. D’altra banda, tant l’alcalde accidental com Joel Comas –qui és també regidor de Joventut- van fer esment en els respectius discursos a la situació del Festival de Música Jove a la Platja, l’’Ensorra’t’.

El regidor d’Esports i Joventut va afegir-se al sentiment que es viu aquests dies a la població perquè el festival acabi fent-se amb total normalitat. Joel Comas va demanar un aplaudiment –que aviat es va convertir també en una ovació- per als tres dels representants del Consell Local de Joventut que van assistir a l’acte vestits amb la característica samarreta blava que identifica l’esdeveniment.

Per la seva banda Quim Torrecillas va reblar: “Des de l’Ajuntament de Blanes donem suport absolut al a gent de l’’Ensorra’t’: estem al seu costat. Sentim admiració i respecte per la tasca que estan fent i ens sentim molt orgullosos dels joves de la nostra vila. Esperem que ho podrem gaudir del 21 al 25 de juliol”. Les seves paraules també van quedar reblades per una ovació del gran nombre d’espectadors que omplia la pista.

Finalment el concert amb el grup ‘Porto Bello Band’ que havia de tancar la II Nit de l’Esport de Blanes no va ser possible oferir-lo, a causa d’una avaria que es va patir en l’equip d’àudio del grup convidat. En tot cas, l’animació va estar assegurada encara durant una bona estona molt després que s’havia tancat la cerimònia, ja que gran quantitat d’assistents van aprofitar per fer-se fotografies en els dos Photo Calls que es van habilitar en el recinte per immortalitzar l’esdeveniment.

Aitor Roger

1 A.D. CA LA GUIDO Jesús Ortiz
2 BLANES PING PONG TENNIS TAULA Joan Isern
3 CLUB DEPORTIU BLANES Jesús Ruiz
4 CENTRE EXCURSIONISTA BLANES Jordi Domínguez
5 CLUB BÀSQUET BLANES Joaquim Romero
6 CLUB BILLAR BLANES José A. Anillo
7 CLUB ESCACS MARÍTIM BLANES Mar Alaniz
8 CLUB ESPORTIU BLANENC GIMNÀSTICA RÍTMICA Brenda Smit
9 CLUB ESPORTIU EL VILAR Germán Martín
10 CLUB ESPORTIU JUDO BÀSIC COSTA BRAVA David Gay
11 CLUB FUTBOL SALA BLANESPORT ‘83 Mathias Daniel
12 CLUB JUDO BLANES Eva Gerez
13 CLUB KARATE-DO BLANES Sara Márquez
14 CLUB PATÍ BLANES ATLÈTIC Carles Martori
15 CLUB RÍTMICA BLANES VITRY Lídia Bartrés
16 CLUB SHOREI RYU BLANES Mario García
17 CLUB TAEKWONDO JULS BLANES Un Bon Esportista
18 CLUB TRIATLÓ BLANES Fidel León
19 CLUB TWIRLING BLANES Jessica Díez
20 CLUB TWIRLING COSTA BRAVA Emma Martí
21 CLUB VELA BLANES Albert Codinachs
22 CLUB VÒLEI BLANES Jordi Mor
23 FUTBOL CLUB RACING BLANENC Joan Viñolas
24 GRUP FONDISTES BLANES Pedro López
25 PATINATGE ARTÍSTIC BLANES FUNDACIÓ Cecília Simon
26 PENYA BLANC-I-BLAVA Daniel Romero
27 BLANES HOQUEI CLUB FUNDACIÓ– Patinatge Blanca García
28 A.D. CA LA GUIDO Equip Infantil A
29 CLUB DEPORTIU BLANES Cadet C
30 CLUB BÀSQUET BLANES Mini A Masculí
31 CLUB BILLAR BLANES Grup C
32 CLUB ESPORTIU BLANENC GIMNÀSTICA RÍTMICA Conjunt Aleví
33 CLUB ESPORTIU EL VILAR Equip de Pàdel
34 CLUB ESPORTIU JUDO BÀSIC COSTA BRAVA Equip Benjamí
35 CLUB FUTBOL SALA BLANESPORT ‘83 Aleví R
36 CLUB PATÍ BLANES ATLÉTIC Escoleta
37 CLUB RÍTMICA BLANES VITRY Prebenjamí A i B
38 CLUB SHOREI RYU BLANES Equip Competició
39 CLUB TWIRLING BLANES Sènior 1a Div. Elit
40 CLUB TWIRLING COSTA BRAVA Equip Sènior
41 CLUB VÒLEI BLANES Juvenil Femení
42 PATINATGE ARTÍSTIC BLANES FUNDACIÓ Futures Promeses
43 BLANES HOQUEI CLUB FUNDACIÓ – Patinatge
Grup 1

44 RECONEIXEMENT ESPECIAL Pedro Hiltbrand
45 RECONEIXEMENT ESPECIAL Guillem Pujol
46 RECONEIXEMENT ESPECIAL Buba Sabaly

47 PERIODISTA ESPORTIU Enric López
48 PERIODISTA ESPORTIU Albert Ros
49 PERIODISTA ESPORTIU Alfons Serrano
50 PERIODISTA ESPORTIU Pedro Hormigo