Exposició pública i sessió informativa del POUM de Blanes

Urbanització dels terrenys del pla parcial Costa Brava / Blanesaldia.com

L’Ajuntament de Blanes ha obert el termini d’exposició pública del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), després que el ple municipal del passat 29 de juny va aprovar-lo amb caràcter inicial per 13 vots a favor i 8 en contra. Durant aquest període es podran presentar les al·legacions que es considerin oportunes, i per informar-se sobre el contingut del pla, hi ha diversos mitjans que es posen a l’abast de la ciutadania.

Es pot consultar i descarregar la documentació ciclant aquí . La informació complementària es pot consultar clicant aquí. També s’hi pot accedir físicament de dues maneres. Una d’elles és obtenint una còpia en CD a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà (AMIC), a la planta baixa del consistori (Passeig de Dintre, 29).

L’altra opció és adreçar-se al Centre Cultural Els Padrets (Carrer Sant Bonós, 5), on s’hi ha dipositat físicament tota la informació i documentació. Es podrà consultar fins a mitjans del proper mes d’octubre, i l’horari per fer-ho és de dilluns a divendres, de 9’30 a 13’30 h. Per últim, també hi ha la possibilitat de concertar una trobada per ampliar informació i aclarir dubtes amb l’equip tècnic assessor del POUM, demanant una cita prèvia a través del Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament.

Sessió informativa el 12 de juliol

A banda de totes aquestes opcions, l’Ajuntament de Blanes també ha organitzat una sessió informativa que tindrà lloc aquest dimecres 12 de juliol a les set de la tarda a la Sala de Plens. Està convidat a assistir-hi qui vulgui informar-se, així com tothom que estigui interessat en dir-hi la seva, sense necessitat de realitzar cap inscripció prèvia.

La sessió s’encetarà fent un repàs del procés de participació que s’ha realitzat fins ara, amb l’objectiu de contextualitzar la reunió i donar a conèixer les dades bàsiques de les accions que s’han dut a terme. Seguiment, i com a punt central de la trobada, l’equip redactor del POUM presentarà les línies generals i principals propostes del POUM que s’ha aprovat inicialment.