Activitats a Blanes els dies 30 i 31 de març i 1 d’abril

Emma Vilarassau i Pere Arquillué, durant la representació de l’obra

Divendres 30 de març

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai Hora del Conte: Conte contat, conte cantat, amb l’Oriol Canals.

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Posta en escena de l’obra Qui té por de Virgínia Wolf, d’Edward Albee. Amb Emma Vilarasau i Pere Arquillué.

El George i la Martha s’odien. Coneixen perfectament les seves debilitats i com increpar-se. El George és un professor d’història amb un greu problema d’alcoholisme i la Martha és una dona frustrada i irritable. Quan una nit de dissabte es reuneixen amb un company de la feina i la seva dona per passar un estona agradable, la vetllada esdevé un autèntic malson. Tots quatre s’endinsen dins d’una espiral d’odi que acaba per destapar les emocions més profundes de cadascun d’ells. Qui té por de Virgínia Woolf? És el retrat de la societat americana del moment i l’anàlisi d’un mal nacional: l’engany.

§ De les 22 a les 2 hores del matí, a la sala polivalent de l’Espai Morralla (Av. de l’Estació, 7, Nau 4), Concert de fi de curs dels alumnes de 4t d’ESO de l’IES S’Agulla.

Dissabte 31 de març

§ De les 10 a les 14 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del C. Ample: Punt Informatiu de Recollida Selectiva de Residus. Com a novetat, es repartirà compost gratuïtament, que s’obté amb la matèria orgànica que es recull a Blanes. L’objectiu és que els usuaris puguin comprovar què se’n fa dels seus residus i, alhora, utilitzar l’adob per a la finalitat que prefereixin: per a l’hort, per a les seves plantes, etc.

§ A les 14 hores, al restaurant En la Esquinita te Espero (C. de les Guilleries, 26), i organitzat per l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales, dins dels actes de celebració a Blanes del Día de Andalucía 2012: Dinar amb la presència dels alcaldes d’Ardales i de Blanes.

§ De les 17 a les 21 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzada per alumnes de l’IES Sa Palomera, pro viatge fi de curs.
Parada de venda de productes.

§ A les 18,30 hores, al local de l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales (C. de Mont-Ferrant, 1), i organitzat per la mateixa associació, dins dels actes de celebració a Blanes del Día de Andalucía 2012, Berenar.

§ A les 21,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat per l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales, dins dels actes de celebració a Blanes del Día de Andalucía 2012, Blanes – Ardales 1.080 Km. Espectacle andalús i català a càrrec d’Alberto Torres, a la guitarra, i d’Antonio Porcuna “El Veneno”, al cante, i seguidament actuació de l’Esbart Joaquim Ruyra. Al final de l’espectacle s’oferirà una copa de cava.

Diumenge 1 d’abril

§ De les 9 a les 14 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzada per alumnes de l’IES Sa Palomera, pro viatge fi de curs.
Parada de venda de productes.

§ A les 9,30 hores, al local de l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales, ubicat al C. de Mont-Ferrant, 1, i organitzat per la mateixa associació, dins dels actes de celebració a Blanes del Día de Andalucía 2012.
Esmorzar típic andalús. Pa amb oli i cafè amb llet, entre d’altres.

§ A les 13’30 hores, al local de l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales, ubicat al C. de Mont-Ferrant, 1, i organitzat per la mateixa associació, dins dels actes de celebració a Blanes del Día de Andalucía 2012.
Dinar de germanor.

§ A les 19,30 hores, al Centre Cultural Els Padrets (C. de Sant Bonós, 5), i organitzada per l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales, dins dels actes de celebració a Blanes del Día de Andalucía 2012: 2a. edició de Flamenc a la intimitat.