Activitats a Blanes els dies 23, 24 i 25 de març

Divendres 23 de març
§ A les 10 hores, a la sala infantil de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai Nascuts per llegir, «Bosquim, boscam, el bosc dels sentits» amb la Tabola. Espectacle de titelles per a nens i nenes d’1 a 3 anys.

§ A les 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada per l’Associació Espanyola contra el Càncer, Catalunya contra el Càncer i la Fundació Amics d’en Joan Petit, Nens amb Càncer de Blanes: Conferència: «L’estètica del pit», a càrrec d’un reconegut cirurgià de l’Hospital Josep Trueta de Girona.

 

§ A les 19 hores, al Casal Cívic Can Borell (Ptge. de Mas Borell, 1-3), Xerrada – col·loqui sobre l’exposició «Quin temps tenim?. L’organització de la vida quotidiana» que organitza al casal la Plataforma de Dones de Blanes i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Blanes, dins dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones.

§ A les 20 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16). Acte de presentació del llibre de poemes «Tres Estrelles Michelin» de Joan Adell Álvarez. Premi de poesia Jaume Bru Vidal, Ciutat de Sagunt 2011. Amb la participació dels rapsodes Carme Santacatalina i Salvador Roca.

§ A les 21,30 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de Dintre, 31): Vídeo-Fòrum. Projecció de la pel·lícula «Mujer contra mujer», de Jane Anderson, Martha Coolidge i Anne Heche. EEUU 2000. Organitzat per la Plataforma de Dones de Blanes i pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Blanes, dins dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones.

Dissabte 24 de març
§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Presentació del jove grup de dansa L’Escletxa.

Diumenge 25 de març
§ De les 10 a les 13,30 hores: Visita lliure a les ermites de Sant Joan i de Sant Francesc.

§ A les 17,30 hores: al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Rialles Blanes: Engruna Teatre presenta el seu espectacle de titelles «La nina del cap pelat».

EXPOSICIONS I ALTRES

 
Fins al 31 de març
A la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins el programa Promocionem la cultura, fomentem la lectura.
Exposicions de fotografies a càrrec de l’entitat GIF (Grup d’Imatge i Fotografia).

A la sala d’adults: “El pit al descobert”.
A la sala Roberto Bolaño: “Fundació Vicenç Ferrer”.
Al vestíbul: “Exposició de l’entitat GIF”.
Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 16 a 20,30 hores. Dissabtes, de 10 a 14 hores.

Fins al 29 de març
Al Casal Cívic Can Borell (Ptge. de Mas Borell, 1-3), i organitzada per la Plataforma de Dones de Blanes i pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Blanes, dins dels actes de commemoració el Dia Internacional de les Dones.
Exposició de l’Institut Català de les Dones: “Quin temps tenim?. L’organització de la vida quotidiana”.
Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 13.30 i de 15 a 21 hores.

Fins al 15 d’abril
A Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2), i organitzada per la Colla Gegantera de Blanes, Exposició: «20 anys sent gegants».
Horari: Dimarts i dimecres, de 10 a 13 hores. Dijous, divendres i dissabtes, de 10 a 13 i de 16 a 20 hores. Diumenges, de 16 a 20 hores.