Activitats a Blanes els dies 19, 20 i 21 de maig

Divendres 19 de maig

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i organitzat per l’Assoc. Cultural Amics de “Música a l’Esperança”, dins del cicle “Música a l’Esperança, XXVI Cicle de Concerts”: segon concert del vintè aniversari del Cor de Cambra Sota Palau.

Dissabte 20 de maig

§ De les 9 fins a les 18 hores, amb inici a la Pl. de l’Església, per diferents carrers de la vila i a la cala Sa Forcanera, i organitzat per l’AEiG Pinya de Rosa: Trobada de Caus de Girona (40 – 50 persones). Activitats (gimcana per diferents carrers de la vila) i activitats a la cala Sa Forcanera (neteja de la cala i conscienciació de la fauna marina).

§ A les 11 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya), 2, i organitzada per l’AEiG Pinya de Rosa: Taula Rodona per l’Educació en el Lleure. Actuarà de mediadora Mireia Martínez, ex-cap d’agrupament de l’AEiG Pinya de Rosa, membre del projecte Inclusió i Diversitat, pedagoga i educadora social.

§ D’11 a 13 hores, a la confluència dels carrers de la Verge Maria i de Mercaders, i organitzat per Eurekakids: taller d’animació infantil de jocs de taula.

§ A les 11, a les 15 i a les 19 hores, al camp de futbol de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzats pel Club Esportiu Sords de Blanes.: Partits de la Fase Preliminar del Campionat d’Espanya de Futbol per a Sords.

§ A les 17 hores, a la Pl. dels Dies Feiners, i organitzades per l’Esbart Joaquim Ruyra.
Mostra d’escoles d’esbarts de Girona (per mirar com ballem): Ballada folk per a totes les edats (perquè et mirin com balles).

§ A la pista esportiva de Mas Florit, ubicada al C. de Bassegoda, i organitzat per l’AV de Mas Florit.
De 17 a 20 hores, “Gran Fiesta Flamenca” amb els grups de ball de Carmen Cotano.
De 20 a 24 hores, música per seguir ballant.

Diumenge 21 de maig

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona ma La Ganga.

§ De 9 a 15,30 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet i el Club Bàsquet Blanes: programa de Detecció i Perfeccionament de Bàsquet.

§ De 9 a 16 hores, a la platja central, i organitzat per l’AEiG Pinya de Rosa: Trobada de Caus de Girona (40 – 50 persones). Jocs i dinar.

§ A les 18,30 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16) 3r. concert del vintè aniversari del Cor de Cambra Sota Palau, amb el Cor Rupìa, de Rupià.

§ A les 19 hores, al teatre de Blanes (C. Ample 26), posta en escena de L’electe, de Ramon Madaula, dirigida per Jordi Casanovas i interpretada per Ramon Madaula i Roger Coma.